Emre Belözoğlu'ndan eşine, servet değerindeki doğum hediyesi!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, yeni doğum yapan eşine 3.1 milyon TL'lik bir hediye aldı.

Emre Belözoğlu eşine ilk iki doğum sonrası Kanlıca'da 2.5 milyon dolara villa almıştı. Üçüncü bebek için de 800 bin dolara Azimut marka yat alıyor. Tuğba Belözoğlu bu yatı bir süredir istiyormuş. Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu'nun eşi Tuğba Belözoğlu üçüncü çocukları Leyla'yı doğurdu.

2009 yılında evlenen Emre ve Tuğba Belözoğlu'nun Ömer Akif isminde bir oğulları, Zeynep Neda isminde de bir kızları var...

HÜLYA AVŞAR'A ANLATTI

Star TV ekranlarında yayınlanan “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nin bu haftaki konuğu Emre Belözoğlu oldu.

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu olan milli futbolcu Emre Belözoğlu bilinmeyenlerini anlattı.

640xauto_3

“ZENGİN VE ORTA HALLİ BİR AİLENİN ÇOCUĞU FUTBOLCU OLAMAZ”

Emre Belözoğlu, zengin ve orta halli bir ailenin çocuğunun iyi futbolcu olacağını düşünmediğini söyledi.

Galatasaray’ın alt yapısında yetişen ve efsaneleşen Emre Belözoğlu, Türkiye’ye dönüşünde neden Fenerbahçe’ye transfer olduğunu ilk kez bu kadar açık anlattı.

“HAKEMLER FUTBOLCULARDAN DAHA KÜLTÜRLÜ”

Hakemlerle arasının iyi olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, Türk hakemlerinin insan kalitesi ve kültürel olarak futbolculardan üstün olduğunu söyledi.

Belözoğlu, futbolcuların milyon dolarlık araç kullanması ve o markalarla anılmasının hakkında tüm dobralığıyla konuştu.

Emre Belözoğlu'ndan eşine, servet değerindeki doğum hediyesi! ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu yat tuğba belözoğlu leyla doğum hediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.