Emre Belözoğlu Fenerbahçe tekmeliği ile mi maça çıktı?

Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nun Giresunspor'la oynanan kupa maçında ikinci yarıda oyuna girerken, çekilen bir fotoğrafı tartışma yarattı. Bunun sebebi ise Emre Belözoğlu'nun Başakşehirli diğer futbolcular gibi Başakşehir tekmeliğiyle değil de Fenerbahçe tekmeliğiyle sahaya çıkmasıydı. Ancak gerçeğin göründüğü gibi olmadığı kısa süre sonra belli oldu...

Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu, Giresunspor maçının ikinci yarısında mücadele etti.

Başakşehir'in Türkiye Kupası son 16 turunda Giresunspor'a elendiği karşılaşmada ilginç bir görüntü tartışma çıkardı. Bunun sebebi Emre Belözoğlu'nun mücadeleye Fenerbahçe tekmeliğiyle çıktığı iddiasıydı.

Ekran_Resmi_2018-01-18_08.37.27

Ancak sosyal medyada ortaya çıkan görüntünün fake olduğu ortaya çıktı. Yıldız futbolcu da maç bitiminde basın mensuplarına kullandığı tekmelikleri gösterdi.

Emre’nin kullandığı tekmeliklerde Osmanlı tuğrası olduğu üzerinde de oğlu Ömer Asaf yazdığı görüldü.

Ekran_Resmi_2018-01-18_08.36.12

Emre Belözoğlu Fenerbahçe tekmeliği ile mi maça çıktı? ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Fenerbahçe Başakşehir tekmelik
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.