Emrah Serbes'in yalanını telefon kayıtları ortaya çıkardı!

Senarist Emrah Serbes’in baba kızın ölümüne neden olduğu trafik kazasından sonra iddia ettiği gibi 112’yi aramadığı ortaya çıktı. Ailenin avukatı Burcu Ece Güler, Serbes’in teslim olmasına ilişkin “İstediğimiz delillerle köşeye sıkıştı, senaryo gibi itirafnamesini yaptı” dedi. Güler, kazayı üstlenen Kenan Doğru hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Yazar Emrah Serbes’in karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili itirafı öncesi, kazayla ilgili soruşturma yürüten savcılığın sürücü olduğunu iddia ederek tutuklanan şahsın vücudundaki emniyet kemeri izlerinin tespiti ve hava yastıklarındaki kan ve doku örneklerinin karşılaştırılması için İzmir Adli Tıp Kurumundan rapor istediği ortaya çıktı.

DOKU ÖRNEKLERİ İSTENDİ İTİRAF ŞOVU GELDİ

Yeni Şafak'ın haberine göre, kaza sonrası sürücü olduğunu belirten ve tutuklanan Kenan Doğru ve Emrah Serbes adına kayıtlı telefonlardan 112 Acil'e çağrı yapılmadığı tespit edilirken, iç kanama riski bulunan bu kişilerin herhangi bir sağlık kuruluşunda tedaviyi kabul etmemeleri şüpheli bulundu. Savcılık, Doğru’nun kan, idrar ve saç örneklerinin tespitini, uyuşturucu kullanıp kullanmadığına yönelik inceleme talep etti. Doğru’nun olay yerindeki kontrolde alkollü çıkmadığı, ancak ailenin avukatı Burcu Ece Güler’in kan örneği alınmadığı gerekçesiyle itirazda bulundu. Serbes’in itirafı üzerine tutuklanmasının ardından Doğru, Buca Cezaevinden tahliye edildi. Avukat Güler, Doğru hakkında delilleri karartmaktan suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

AÇIKLAMASINI AİLE SAMİMİ BULMADI

Serbes’in özrünün aile tarafından kabul edilmediğini dile getiren Güler, Serbes’in “elindeki sosyal medya ve takipçi kitlesini kullanarak yaptığı bu itirafın aile tarafından rahatsız edici bulunduğunu” belirtti. Güler, “Doğrudan gelip savcılığa teslim olmaması ve bunu sosyal medya aracılığıyla yapması müvekkillerimin acısını daha da artırmıştır. İstediğimiz delillerle köşeye sıkışmışlardı, bunun üzerine Emrah basında yer alan senaryo gibi itirafnamesini yaptı. Buna tabii aile inanmıyor ve samimi bulmuyor” dedi. İfadesinde Serbes, şunları söyledi: "Camdan fırlayarak ölen çocuğu görünce kendimi kaybettim. Kenan’a bu ruh hali içinde suçu üstlenemeyeceğimi söyledim. Daha sonra Kenan tutuklandı. Kullandığım psikiyatrik ilaçlar vardır. İlaçlar yeşil ve kırmızı reçetelidir. İstanbul’a döndüm. Özel bir psikiyatri kliniğinde 4-5 gün kadar yattım ve tedavi oldum. Kendimi cezaevi koşullarına ruhsal ve bedensel olarak hazırladım."

AVUKATLIĞINI ÇARŞI GRUBU ÜSTLENDİ

Kenan Doğru’nun avukatının kendisini Çarşı Grubu’nun avukatı olarak tanıtmasını da eleştiren Güler, iki kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin ağır yaralandığı bir trafik kazasıyla ilgili kimsenin hiçbir taraftar grubuyla meselesinin olamayacağını söyledi. İzmir-Aydın Otoyolunda 34 NT 5005 plakalı otomobil, Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpışmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde yaşamını yitirmiş, eşi Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Özçelik’in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. 

Emrah Serbes'in yalanını telefon kayıtları ortaya çıkardı! ile ilgili etiketler Emrah Serbes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.