Empire State filminin konusu nedir? Empire State oyuncuları kimlerdir?

16 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Empire State filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon, macera türündeki film Empire State filminin konusu nedir, Empire State oyuncuları kimlerdir?

16 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Empire State adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Empire State filmi 2013 yılında vizyona girmiştir. Empire State aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek.

The Rock olarak tanınan Dwayne Johnson’ı başrolde gördüğümüz film bu akşam saat Star TV’de. Peki, Empire State filminin konusu nedir? Empire State oyuncuları kimlerdir?

Empire State Filminin Konusu Nedir?

Polis akademisine girmeyi başaramadıktan sonra Chris Potamitis, ‘Empire State Zırhlı Araç Şirketi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Chris, en iyi arkadaşı Eddie’ye şirketin zayıf güvenliğinden bahsetme hatasına düşer ve çok geçmeden şirket içinde depolanan inanılmaz miktardaki parayı kaçırmak için incelikle işlenmiş bir planın içine düşer.

Empire State filminin konusu nedir? Empire State oyuncuları kimlerdir?

Empire State Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Dito Montiel

Oyuncular: Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Nikki Reed, Michael Angarano

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: 2013 / ABD

Empire State filminin konusu nedir? Empire State oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler empire state filminin konusu ne oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.