"Emperyalistler ve Siyonist destekçileri neden Erdoğan'a karşı?"

Baran dergisi yazarı Salim Muhammed nam-ı diğer Çakal Carlos, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan batı kaynaklı saldırıları, Fransa'da Macron'un başını çektiği İslam karşıtlığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Niçin emperyalistlerin ve Siyonist destekçisi ülkelerin hepsi ona karşı? Bu garip değil mi?" sorusunu yönelten Muhammed, İslama saldıran Charlie Hebdo'ya ilişkin de "Geçmişte Troçkist olan bir siyasi dergi Charlie üzerinden bugün o homolar Müslümanlara nefret kusuyor." dedi.

Çakal Carlos ismiyle tanınan Salim Muhammed, Baran Dergisi'nde gündeme ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu.

İZMİR DEPREMİ

İzmir'de yaşanan depreme üzüldüğünü dile getiren Carlos, "Yarım saat önce İzmir'de feci bir deprem olduğu haberini gördüm. Haberde şu ana kadar (31 Ekim 2020 akşam saatleri) 180 kişinin öldüğünden bahsediliyordu. Ümid ediyorum bu rakam doğru değildir, İzmir'deki gönüldaşlarımız bu depremden zarar görmemiş, iyidir. Ne olursa olsun sabırlı olmalıyız. Cumhurbaşkanı Erdoğan da son derece dayanışmacı bir tavır sergileyecek ve insanların daha fazla acı çekmemesi için tüm yardımları yapacaktır." dedi.

"HERKESİN ERDOĞAN'IN KARŞISINDA YER ALMASI KÖTÜ"

Tüm emperyalistler ve Siyonistlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında olduğunu dikkat çeken Carlos, "Bu arada herkesin Erdoğan'ın karşısında yer alması kötü. Niçin emperyalistlerin ve Siyonist destekçisi ülkelerin hepsi ona karşı? Bu garip değil mi? Çünkü Türkiye artık daha iyi bir hükümete sahip, bağımsız bir hükümete sahip." ifadelerini kullandı.

"CHALİE HEBDO'YU HOMOLAR SATIN ALDI"

Fransa'da tırmanan İslam düşmanlığıyla ilgili de yorumlarda bulunan Carlos, Charlie Hebdo dergisinin homolar tarafından satın alındığına işaret ederek şunları söyledi:

"Fransa'ya dönersek; ülkede çok enteresan ve kötü hadiseler yaşanıyor. Önce bir okulda bir öğretmen öldürüldü, ardından bir kilisede saldırı gerçekleştirildi. Charlie Hebdo, Peygambere saygılı olması gerekirken ısrarla terbiyesizlik yapmaya devam ediyor. Önceden bu dergiyi takip ederdim; fakat kapandı ve ardından yozlaşmış homoseksüeller tarafından tekrar açıldı. Gün geçtikçe marjinal bir dergi haline geldi. Geçmişte Troçkist olan bir siyasi dergi Charlie üzerinden bugün o homolar Müslümanlara nefret kusuyor."

"ALİ RIZA POLAT HAKKINDA ELLE TUTULUR DELİL BULAMADILAR"

Fransa’da yayımlanan mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırıya ilişkin davada yargılanan Ali Rıza Polat'ın hiçbir şeyden haberdar olmadığını söyleyen Carlos, "Ali Rıza Polat, bundan beş sene önce gerçekleştirilen saldırılara silah temin etmek suçlamasıyla yargılanıyor; fakat bu silahların bu saldırılarda kullanılacağından haberdar değil. Dolayısıyla yargılanması gereken mesele de değişiyor. Hakkında elle tutuluyor hiçbir delil de bulunamadı." ifadelerini kullandı.

"FRANSA'DA GENÇLER İNTİKAM İSTİYOR"

"Bahsettiğim mevzular alâkasız görünse de adaletin gerekliliği bakımından bütün olarak değerlendirilmeli." diyen Carlos, Fransa'da milyonlarca Müslümanın yaşadığını hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fransa'da milyonlarca Müslüman yaşıyor ve Fransa'da doğup büyümüş yepyeni bir Müslüman nesil var şu anda. Ve bu nesil şiddet yoluyla reaksiyon ortaya koymayı yeğliyor. Kime zarar verip kime vermediklerini umursamadan kendilerine yapılana karşılık vermek istiyorlar. Ben şidde tin ne olduğunu bilen fakat destekle meyen birisiyim. Şiddet kullandığım zamanlar oldu elbette, insanlık için mücadele ettim. Filistin'in mukaddes topraklarının hürriyeti için kavga verdim. Kavgamı buradan sürdürüyorum ve sürdüreceğim. Allahü Ekber!"

"Emperyalistler ve Siyonist destekçileri neden Erdoğan'a karşı?" ile ilgili etiketler Erdoğan Fransa çakal carlos salim muhammed charlie hebdo izmir depremi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.