Emel Müftüoğlu neden güneş gözlüğü takıyor?

90’lı yılların ünlü sanatçılarından Emel Müftüoğlu’nun taktığı güneş gözlüklerinin sırrı belli oldu. Bu konuda sık sık eleştirilere maruz kalan ve hatta oynadığı kliplerde bile güneş gözlüklerini çıkarmayınca, Emel Müftüoğlu neden güneş gözlüğü takıyor sorusuna yanıt arandı.

90’lı yıllarda çıkarmış olduğu albümler kadar oynadığı video kliplerle de büyük ses getiren şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun taktığı güneş gözlerinin sırrı sonunda ortaya çıktı. Yıllara meydan okuyan usta sanatçı Müftüoğlu, fiziksel özellikleriyle ilgili gerçekleştirilen yorumları sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden filtresiyle yanıtladı.

Emel Müftüoğlu’nun bu hareketi hayranlarından geçer not aldı.

Emel Müftüoğlu Neden Güneş Gözlüğü Takıyor?

Sürekli olarak güneş gözlüğü taktığı söylenen Müftüoğlu, gözlerini filtre ile büyüttü. Yaptığı filtre sonrasında Shrek’e benzetilen Müftüoğlu, takipçilerini gülümsetmeyi başardı. Çocuk sesi konuşması ile her zaman ilgi odağı haline gelen Müftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güneş gözlüğü konusundaki eleştirilere de yanıt vermiş oldu.

Emel Müftüoğlu neden güneş gözlüğü takıyor?

Müftüoğlu paylaşımında, “Yok gözlerim küçükmüş de yok efendim gözlük niye takıyormuşum da alın bakalım. Şimdi ne diceksiniz?” ifadelerine yer verdi.

Emel Müftüoğlu neden güneş gözlüğü takıyor? ile ilgili etiketler Emel Müftüoğlu güneş gözlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.