Emeklilerin beklediği haber geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: İkramiyelerin verileceği tarih netleşti! İlk onlar alacak!

Ramazan Bayramı yaklaşırken, milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin gelmesini dört gözle bekliyor. Birçoğu, hak ettikleri ikramiyeyi ne zaman alacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, konuya açıklık getirmek amacıyla hem maaş hem de ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin resmi açıklama yaptı. İşte ikramiyelerin alınacağı net tarihler…

Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi ödemesi beklentisi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın maaş ve ikramiyelerin yatırılacağı tarihleri resmen açıklamasıyla sona erdi. Bakanlık hem EYT'li hem de EYT'siz emeklilerin ikramiyelerini aynı tarihlerde yatacağını onayladı. İşte EYT’li ve normal emeklilerin bayram ikramiyelerini alacakları tarihler ve tüm detaylar…

2023 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyesine zam oranını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre emeklilere bayram ikramiyesi 1.100 TL'den 2.000 TL'ye çıkarıldı. Emekliler hem Ramazan'da hem de Kurban Bayramı'nda 2 bin TL alacak.

Ayrıca Bayram ikramiyesinden kimlerin yararlanacağı da açıklandı. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyesini Şehit yakınları ve gaziler, SSK, Bağ-Kur ve Sandık emeklileri, vazife ve savaş malullüğü aylığı alan er ve astsubaylar, ölüm aylığı alanlar, onursal emeklilik alanlar, geçici köy korucuları, Kore Gazileri, Kıbrıs ve Kurtuluş Savaşı, şampiyon sporcular, terörün verdiği zarar nedeniyle hayatını kaybedenlerin siviller ve hak sahipleri alabilecek.

BAYRAM İKRAMİYELERİ İÇİN NET TARİH

Emeklilerin beklediği haber geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: İkramiyelerin verileceği tarih netleşti! İlk onlar alacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca emeklilerin 2023 bayram ikramiyelerini alacakları heyecanla beklenen tarihler açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli aylığı ve ikramiye ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesince hesaplara yatacağını belirtti. SSK kapsamında aylık alanlar için aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri aşağıdaki tarihlerde ödenecektir:

Ödeme günü 17, 18, 19, 20 olanlar için 14 Nisan

Ödeme günü 21, 22, 23 olanlar için 15 Nisan

Ödeme günü 24, 25, 26 olanlar için 16 Nisan

Emekli Sandığı çerçevesinde maaş almakta olanlar için Bakanlık, Ramazan Bayramı ödemlerinin 19 Nisan'da yatırılacağını ifade etti. Nisan ayında maaş almaya başlayan EYT'liler de ikramiye ve maaşlarını 19 Nisan'da alabilecekler.

Emeklilerin beklediği haber geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: İkramiyelerin verileceği tarih netleşti! İlk onlar alacak! ile ilgili etiketler emekli bayram
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.