Emeklilere faizsiz nakit avans geliyor! Tek bir yazılı müracaat ile paralar ATM'den çekilebiliyor

Emekli aylığı bağlananlara özel bir avans programının devreye alınması konusunda yeni detaylar ortaya çıktı. Bütün emeklilere uygulanacak yeni detaylarda emeklilere 3 aylık maaş karşılığında faizsiz avans alabilme şansı doğacak.

Emekliler Derneği tarafından geçtiğimiz günler içerisinde gündeme alınan 3 aylık maaş karşılığında faizsiz avans için heyecanlı bekleyiş başladı. Çekilecek bu avans miktarının ise en az emekli maaşı üzerinden hesaplanma yapacağı belirtildi.

Son iddialar doğrultusunda emeklilere nakit çekme fırsatları da sunulacak. Eğer ki Emekliler Derneğinin istekleri kabul edildiği takdirde emekliler SGK’ya yazılı müracaatta bulunarak faizsiz nakit avans çekme şansına sahip olacak.

Emeklilere faizsiz nakit avans geliyor! Tek bir yazılı müracaat ile paralar ATM'den çekilebiliyor

Bununla birlikte emeklilerin nakit gereksinimleri de karşılanması bütçeyi biraz daha rahatlatacak.

Emekliler Derneğinin talebine göre emeklilerin çekecekleri nakit avans için herhangi bir faiz uygulanmayacak. Maaşlarından kesilecek toplu bir para alabilecek emekliler için talep hayata geçirildiği takdirde nakit destek ihtiyaçları devreye girecek.

Emeklilere faizsiz nakit avans geliyor! Tek bir yazılı müracaat ile paralar ATM'den çekilebiliyor ile ilgili etiketler emekli avans hesap
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.