Emekliler dikkat! Fibabanka duyurdu! Günde 22 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz!

Özel bankacılık sektörünün önemli isimlerinden birisi haline gelen Fibabanka, emekliler için yeni bir ihtiyaç kredisi ürünü düzenlediğini duyurdu. İşte düşük faizli emekli kredisinin detayları…

Yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi olan ve her kesimden vatandaşın bütçesini sıfırlanma noktasına getiren yüksek enflasyon, özellikle sabit maaşlı emekli vatandaşların korkulu rüyası haline dönüştü. Ocak ve temmuz aylarının başlarında almış oldukları maaş zamlarına rağmen yükselen enflasyon sebebi ile ay sonlarını getirmek konusunda zorluk çeken emekli vatandaşlar, bankaların promosyon kampanyaları sayesinde bir nebze olsun rahat nefes almış olsalar da sene sonuna doğru nakit ihtiyaçları tekrar artmaya başladı.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok farklı kategori adına duyurulacak olan yeni zamlar ile karşı karşıya kalacaklarının bilincinde olan emekli vatandaşlar, nakde olan ihtiyaçlarını 2022 yılı bitmeden karşılayabilmek amacı ile alternatif yollar araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Fibabanka, emekli vatandaşlara “Anında Kredi” ürünü aracılığı ile düşük faizli kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Özel banka, sene sonuna kadar geçerli olan faiz oranlarını ve kredi ye ilişkin diğer detayları, tüketiciler ile paylaştı.

FİBABANKA’DAN EMEKLİLERE ÖZEL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI!

Emekliler dikkat! Fibabanka duyurdu! Günde 22 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz!

Sene sonuna doğru kampanyalarını sıklaştıran özel bankalar arasında yer alan Fibabanka, hizmet kapsamına emekli vatandaşları da dahil etmeyi unutmadı. Emekli vatandaşlar için özel olarak bir kredi kampanyası düzenlediğini duyuran banka, kredinin başlangıç faizini yüzde 1,89, azami vade sayısını 36 ay ve üst limitini 130 bin TL olarak açıkladı. Ürünün örnek hesaplama tablosu ise şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 15 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,37
  • Aylık taksit tutarı: 683,22 TL

FİBABANKA EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Fibabanka’nın emekli müşteriler için özel olarak geliştirmiş olduğu düşük faizli kredi hizmetinden yararlanabilmek için öncelikle banka müşterisi olunması gerekmektedir. Müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından ise bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı, şubeleri ve 444 88 88 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden kredi başvurusu yapılabilmektedir.

Emekliler dikkat! Fibabanka duyurdu! Günde 22 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz! ile ilgili etiketler Fibabanka emekli kredi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.