Emekli Bayram İkramiyeleri İçin Flaş Rakam! Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu?

Emekli Bayram ikramiyeleri Belli Oldu mu merak ediliyor. Yaklaşan Bayram ikramiyeleri için birçok rakam dile getiriliyor. Önceki gün emekli bayram ikramiyesinin asgari ücret kadar olacağı iddiası gelmişti. Her iki bayramda emeklilere verilen ikramiyeler 1100 TL olarak belirlenmişti.

Bayram ikramiyeleri için emeklilerin gözü kulağı alınacak kararda. Kabine toplantısında konuşulan bayram ikramiyesinin asgari ücret kadar olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak son gelen haberler Ramazan bayramı ikramiyesinin bayramdan önce yatacağı ancak zamlı olup olmayacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Peki Emekli Bayram İkramiyeleri İçin Flaş Rakam! Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu mu? 

Emekli bayram ikramiyelerinin zamlı olup olmayacağı konusu birkaç gün içinde belli olacak. Çünkü Ramazan bayramı tarihinin giderek yaklaşması söz konusu ikramiyenin de rakamının belli olması anlamına geliyor.

Emekli Bayram İkramiyeleri İçin Flaş Rakam! Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ BELLİ OLDU MU?

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen 1100 TL bayram ikramiyesinin 2022 yılında zamlı olacağı yönünde görüş birliği var. Ancak henüz konuyla ilgili TBMM'den resmi bir karar gelmedi.

1100 TL bayram ikramiyesinin 2022 yılında zamlı olarak emekli hesaplarına yatırılması bekleniyor. Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesinin alacağı kararda. Emekli bayram ikramiyeleri belil olduğunda haberimizde olacak.

 

Emekli Bayram İkramiyeleri İçin Flaş Rakam! Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu? ile ilgili etiketler emekli İkramiye bayram ikramiyesi emekli ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.