Elif Karlı'yı yıkan ölüm! Cezaevindeki eşi Cengiz Karlı vefat etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın cezaevinde yatan 30 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Cengiz Karlı'dan acı haber geldi. 57 yaşındaki Cengiz Karlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Eşinin ölüm haberini sabaha karşı telefonda alan Elif Karlı, "En son geçen salı günü konuştum, sesi iyi geliyordu. 2 gün önce grip olmuştu" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Elif Karlı hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Elif Karlı'nın 1993 yılında nikah masasına oturduğu ve bir süredir cezaevinde yatan iki çocuğunun babası ve 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Eşinin vefatını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda duyuran Elif Karlı'ya takipçilerinden baş sağlılığı mesajları yağdı. Karlı, 317 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından ''7 aydır Tokat T tipi cezaevinde tutuklu yargılanan ve sağlık problemlerinden dolayı defalarca avukatımız aracılığı ile tutuksuz yargılanmasını talep ettiğim ancak ret cevapları aldığım, eşim Cengiz Karlı dün gece sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmiştir.'' açıklamasında bulundu. 

elif karlı


ACI HABERİ TELEFONDA ÖĞRENDİ

Ecen Naz Karlı ve Alperen Karlı adında iki çocuğu bulunan acılı eş Elif Karlı, Cengiz Karlı'nın vefatının ardından yaptığı açıklamasında "Eşim 2 gün önce ağır bir grip geçirdi. Zatürreden şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz'in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak'ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi" ifadelerini kullandı.

cengiz karlı

''EV HAPSİ İSTEMİŞTİK, SONUCU BEKLERKEN ÖLÜM HABERİ GELDİ...''

Eşinin rahatsızlıklarından dolayı ev hapsini talep ettiklerini ve sonucu beklerken acı haberi aldıklarını söyleyen Elif Karlı, "Eşim ağır kalp hastasıydı.2009 yılında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi ve bacağı dahil 18 stendi vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı. Bu sebeple de 6 Şubat'taki davasına kadar ev hapsini istemiştik. Fakat sonucu beklerken haber geldi" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay eşini cezaevinde ziyaret eden Elif Karlı, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmuş ve takipçilerine eşini dökmüştü. Karlı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşim için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz... Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi... Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendime emanet ediyorum. Görüşürüz"

elif karlı - cengiz karlı


CENGİZ KARLI NEDEN HAPSE GİRMİŞTİ?

'Sarallar' diye bilinen suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İki çocuk babası olan 57 yaşındaki Cengiz Karlı, 6 aydır Tokat cezaevindeydi.

Elif Karlı'yı yıkan ölüm! Cezaevindeki eşi Cengiz Karlı vefat etti ile ilgili etiketler Elif Karlı Ahmet Cengiz Karlı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.