Şarkıcı Elif Karlı cezaevineki eşini ziyaret etti

'Sarallar' diye bilinen suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, ifadesi alındıktan sonra cezaevine gönderilmişti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Elif Karlı, 2 çocuğunun babası Ahmet Cengiz Karlı'nın 6 aydır cezaevinde olduğunu belirtti ve takipçilerine içini döktü.

Şarkıcı Elif Karlı'nın 1993 yılında nikah masasına oturduğu 2 çocuğunun babası Ahmet Cengiz Karlı, Sarallar suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınmış ve arından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Eşinin cezaevine girmesiyle zor günler geçiren Elif Karlı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


29 yıllık eşini cezaevinde ziyaret eden Elif Karlı, takipçilerine içini döktü. Eşini gördükten sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Karlı, "Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşim için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz... Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi... Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendime emanet ediyorum. Görüşürüz" dedi.

elif karlı

Elif Karlı bu paylaşımının açıklama kısmına ise şu notu düştü: ''Çayımız mı Acıydı Dilimiz mi Sivriydi Bilemedik. Ya da kalbimiz mi pamuktu..Aynı sofradan Yemek Yedik Karnı doyan düşman olmuş meğer!… (Söz meclisden,gerçek dostlarımızdan dışarı)''

 

Şarkıcı Elif Karlı cezaevineki eşini ziyaret etti ile ilgili etiketler Sarallar Suç Örgütü Elif Karlı Ahmet Cengiz Karlı cezaevi hapis Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.