Elif Çakır'ın 'Seccade kutsal değildir' paylaşımına Sibel Eraslan'dan 'başörtüsü' göndermesi

Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, sosyal medya hesabından seccade ile ilgili skandal bir paylaşım yaptı. 'Seccade kutsal değildir' diyen Çakır'a Star Gazetesi yazarı Sibel Eraslan'dan imalı bir yanıt geldi. İşte detaylar...

Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, sosyal medya hesabından seccade ile ilgili skandal bir paylaşım yaptı. Elif Çakır, paylaşımında 'Seccade kutsal değildir, temiz yerde namaz kılınmasını sağlağan bir örtüdür. Bu kadar. Seccadeye verilen önem keşke dinin “adalet, hukuk, yolsuzluk, yalan, iftira, hak” gibi ilkerine verilseydi, 20 yıllık iktidarın sonunda ortaya bugünkü tablo çıkmazdı.'' ifadelerine yer verdi. 

SİBEL ERASLAN'DAN BAŞÖRTÜSÜ GÖNDERMESİ

Star Gazetesi yazarı Sibel Eraslan, muhalif olduktan sonra başörtüsünü çıkartan Elif Çakır'ın paylaşımını alıntılayarak Çakır'a ''Başörtüsü ve seccade.. Kutsallıkları, saygıya layık oluşları Müslüman düşünce ve eylem dünyasında, kişinin kulluğuyla, ibadetiyle ilgili oluşlarındandır. Biz başörtüye çul, seccadeye basit örtü diyenle beraber değiliz. Başörtüsüne saygısı olmayanın seccadeye de saygısı olmaz…'' sözleriyle yanıt verdi.

 

Elif Çakır

 

Elif Çakır'ın 'Seccade kutsal değildir' paylaşımına Sibel Eraslan'dan 'başörtüsü' göndermesi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.