Elif Akbayrak bulundu mu? Son sağlık durumu nasıl?

Giresun'da Cuma akşamından bu yana kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ı arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyordu. Sonunda Elif'ten güzel haberler geldi. Vatandaşlar ise Elif Akbayrak'ın bulunup bulunmadığı konusunda araştırmalarına devam ediyordu. İşte 11 yaşındaki, Elif Akbayrak'ın son dağlık durumu...

Cuma akşamı Giresun'da kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'tan müjdeli haber geldi. Giresun'da Cuma akşamından bu yana kayıp olan Elif'i arama ve kurtarma çalışmaları uzunca bir süre devam ediyordu.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, kayıp olan 11 yaşındaki Elif'ten gelen güzel haberleri paylaştı. Arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Tuna, Elif'in sağ salim bulunduğunu ifade etti. Akbayrak'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Tuna, her şeyin yolunda olduğunu ve hiçbir sorun yaşanmadığına işaret etti. Elif Akbayrak'ın sağlık kontrolleri için Bulancak Devlet Hastanesine getirileceğini belirten Tuna, gereken neyse yapılacağını ifade etti.

ELİF AKBAYRAK BULUNDU MU?

Bulancak ilçesine bağlı Aydındere beldesi Semen yaylasında 24 Temmuz Cuma akşamı kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın ailesi jandarmaya başvurmuş, bunun üzerine bölgede arama çalışması başlatılmıştı.

Elif Akbayrak bulundu mu? Son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Elif Akbayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.