Ekşi Sözlük çöktü mü? 18 Haziran Ekşi Sözlük neden açılmıyor?

Türkiye’nin en çok bilgi alınan anlık platformlarından Ekşi Sözlük’e gece saatlerinden bu yana erişim olmadığı gözlemlendi. 18 Haziran 2021 Cuma gününde de devam eden bu gelişmenin ardından kullanıcılar Ekşi Sözlük çöktü mü şeklinde aramalara başladı. Peki, Ekşi Sözlük neden açılmıyor?

Sosyal medyadan sonra kullanıcıların en çok rağbet ettiği sistemlerden biri olan ve milyonlarca üyesi ile Türkiye’nin en büyük sosyal ağlarının başında gelen Ekşi Sözlük’e 18 Haziran gece saatlerinde erişimin olmaması kullanıcıların kafasının karışmasına sebebiyet verdi.

EKŞİ SÖZLÜK ÇÖKTÜ MÜ?

İnternet tarayıcısı ve mobil telefonlar üzerinden Ekşi Sözlük’e giriş yapılamaması sonrasında uzun süreli ağ gecikmesi yaşandığı dikkatlerden kaçmazken kullanıcılar Ekşi Sözlük’e neden giremiyorum sorusuna da cevap aradı.

EKŞİ SÖZLÜK NEDEN AÇILMIYOR?

İnternet tarayıcısından giriş yapmaya çalıştığınızda, Ekşi Sözlük sembolü uzun bir süre dönerek veri çekmekte başarısız oluyor. İnternet hızları düşük kullanıcılarda ise Ekşi Sözlük’e girmeye çalışırken uzun süreli ağ gecikmesi yaşandığı şeklinde gecikmeler olabiliyor.

Ancak şu ana kadar Ekşi Sözlük tarafından herhangi bir açıklama gelmemesi de kullanıcılar oldukça şaşırtıyor.

EKŞİ SÖZLÜK NEDİR?

Kayıtlı yazarların yorumlarını içeren bir katılımcı sözlük. Türkiye'deki katılımcı sözlükler arasında en fazla toplam ve aylık tanım yapılan sitedir.

Ekşi Sözlük çöktü mü? 18 Haziran Ekşi Sözlük neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.