Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne?

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne? İstanbul Büyükşehir Başbakanı Ekrem İmamoğlu bugün koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan açıkladı. Peki, Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne?

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne?  Koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve tedavisine başladığını duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili son durumu sizler için araştırdık. Dün akşam 38 derece ateş ile hastaneye yatan Ekrem İmamoğlu'nun son durumu nedir? Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nin yaptığı basın açıklamasında Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili bilgi verildi.

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne?

Amerikan Hastanesi Basın Açıklaması

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu 23 Ekim 2020 tarihinde saat 22:00' da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri ile Amerikan Hastanesi’ne başvurmuştur. Yapılan incelemede COVID-19 testi pozitif bulunmuştur.

Kendisinin sağlık durumu iyi olup, hastanemizde tedavi edilmektedir.”

 Amerikan Hastanesi Genel Müdürlüğü

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu ne? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu ibb başkanı ekrem imamoğlu Korona mı testi pozitif mi sağlık durumu ne nasıl öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.