Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İşte tuttuğu takım

Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ekrem İmamoğlu hakkında internette yapılan araştırmalar sürüyor. Hangi takımı tuttuğu ve nereli olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İstanbul'da seçim yarışını önde götüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında kafalarda birçok soru işareti bulunuyor. Ekrem İmamoğlu hangi takımlı, hangi takımı tutuyor sorularına yanıt aranıyor. Bu konuda tüm detaylar haberimizde yer almaktadır. Peki Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İşte tuttuğu takım

EKREM İMAMOĞLU HANGİ TAKIMLI?

Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor taraftarıdır.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu aslen Trabzonlu. 1970 yılında Akçabat'a bağlı Cevizli köyünde dünyaya gelen Ekrem İmamoğlu, inşaat işine giren bir aileden geliyor. Ekrem İmamoğlu'nun ailesi Cevizli köyünde geçim için tütün yetiştiriyordu.

60 metrekarelik alt katı ahır olan ve ineklerin bulunduğu bir evde büyüyen Ekrem İmamoğlu'nun kendisinden 9 yaş küçük bir kız kardeşi var.

Ekrem İmamoğlu Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdi. Üstüne İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilimi mastırı yapan Ekrem İmamoğlu, 1990’larda inşaat sektöründe çalışmaya başladı.

Aile şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelen Ekrem İmamoğlu, sıkı bir Trabzonspor taraftarı ve bir dönem kulübün yönetiminde yer aldı. Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu hayvan besleyip tarımla uğraşırken bir yandan da inşaat malzemesi toptancılığı yapıyordu.

Ekrem İmamoğlu'nun siyasete ilgisi ise babasından geliyor. Babası 1980 öncesi sıkı bir MHP'liymiş. Sonrasında ise ANAP'ın Trabzon'da kurucusu ve merkez ilçe başkanı olmuş. Ekrem İmamoğlu da siyasete ilk olarak ANAP'tan girmiş.

Ekrem İmamoğlu, 2014 seçimlerinde 1991’den beri yaşadığı Beylikdüzü’nden belediye başkanı seçildi. 10 yıldır AK Parti yönetimindeki Beylikdüzü'nü CHP'li başkan olarak elde etti.

Beylikdüzü halkı onu 'çat kapı' ziyaretleri ile tanıyor. Ramazan ayında evinde iftar yapmıyor, en az 25 günü bir ihtiyaç sahibinin evine yemeğini alıp gidiyor. Ekrem İmamoğlu klasik CHP'li profilinden uzak bir portre.

Kendisini cumhuriyetçi değerlere bağlı, Atatürk sevgisi olan biri olarak tanımlıyor. Ancak aynı zamanda muhafazakar biri.

Atatürk için her 10 Kasım'da Kuran okutup mevlüt yemeği dağıtıyor. 

Ekrem İmamoğlu'nun eşinin ismi Dilek İmamoğlu. 2'si erkek 1'i kız 3 çocukları var. Ekrem İmamoğlu'nun eşini Beylikdüzü halkı çok yakından tanıyor. Çünkü o da eşi gibi sosyal yardımlar konusunda çok aktif bir isim.

Ekrem İmamoğlu hangi takımlı? İşte tuttuğu takım ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu ekrem imamğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.