Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? '6 muhalefet parti doğru kararı verecektir'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı iddia edilen Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Saraybosna'da ziyaret gerçekleştiren İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için '6 muhalefet partisi zamanı geldiğinde doğru kararı verecektir' dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Ankara kulislerinde yeni iddialar alevlenmeye başladı. Son olarak İYİ Parti'nin de aralarında bulunduğu 6 muhalefet partisinin toplanmasının ardından bir cumhurbaşkanı adayı açıklanmamıştı.

Sabah yazarı Mahmut Övür, bugünkü köşe yazısında İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığına aday olacağını iddia etmişti. Bu gelişmelerin ardından Saraybosna'da bulunan İmamoğlu'ndan açıklama geldi.

'ZAMANI GELDİĞİNDE...'

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili de konuşan İmamoğlu, "Zamanı geldiğinde altı muhalefet partisinin doğru seçimi yapacağına inanıyorum. Şu an gündemimde bu yok. Şu anda tek gündemim İstanbul" dedi.

Balkanlar üzerine de konuşan İmamoğlu, "19. ve 20. yüzyılda Balkanların her noktasından insanlar Türkiye'ye ve özellikle İstanbul'a göç etti. Bu sebeple İstanbul'da tüm Balkanlardan izler vardır" dedi.

 

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? '6 muhalefet parti doğru kararı verecektir' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı seçim aday saraybosna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.