Ekranlara geri dönen ünlü sunucu Ece Üner SADAT'ı topa tuttu, TV 100'ün muhalif yüzü olacağını gösterdi

TV100 ile ekranlara geri dönen ünlü spiker Ece Üner, ilk yayınında SADAT'ın milli güvenlik sorunu olduğunu iddia ederken iktidara yüklendi.

Ünlü haber spikeri Ece Üner, yeni adresinin TV100 ekranları olduğunu duyurmuştu...  Yeni yıl ile birlikte TV100'de ilk haberini sunan Üner, işe sert muhalefet yapmakla başladı.

'MEYDAN OKUMA' DEDİ, İKTİDARA YÜKLENDİ

Üner, önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'un Uğur Dündar'ın programına konuk olduğu sıralarda SADAT'ın reklamının girmesini bir meydan okuma olarak adlandırdı.

 

Ece Üner, SADAT'ın bir milli güvenlik sorunu olduğunu iddia ederken SADAT'a yol veren ve faaliyetlerine izin veren iktidara da yüklendi.

 

 

 

Ekranlara geri dönen ünlü sunucu Ece Üner SADAT'ı topa tuttu, TV 100'ün muhalif yüzü olacağını gösterdi ile ilgili etiketler Ece Üner TV100
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.