Ekonomi Koordinasyon Kurulu yarın toplanıyor! Masada hangi konular var?

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), yarın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanacak. Masada finans teması çerçevesinde; yatırım taahhütlü avans kredileri, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve dijital para çalışmalarında son durum gibi pek çok önemli konu konuşulacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), yarın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu yarın toplanıyor! Masada hangi konular var?

MASADA ALTI ÖNEMLİ KONU BAŞLIĞI VAR

Toplantıda, finans teması çerçevesinde; yatırım taahhütlü avans kredileri (YTAK) başta olmak üzere, yatırımların finansmanı, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması, dijital para çalışmalarında son durum, katılım finans çerçeve kanunu çalışmaları ile Aile ve Gençlik Bankası değerlendirilecek.

Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu yarın toplanıyor! Masada hangi konular var? ile ilgili etiketler ekonomi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cevdet Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.