Ehliyet harcı ne kadar oldu 2020? Ne kadar zam geldi?

Resmi gazetede yayınlanan kararda ehliyet harclarının, trafik cezalarının artacağı açıklandı. Birçok kişi ehliyet harcının ne kadar olduğunu merak edip araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Ehliyet harcı ne kadar oldu 2020? Ne kadar zam geldi? Detaylar haberimizde...

Ehliyet harcalarının artacağı, Resmi Gazete'de yayınlanan kararla açıklandı. Motorlu Taşıtlar Vergisi, pasaport ve trafik cezalarınında artış göstereceği duyuruldu. Vatandaşlar ehliyet harcının ne kadar olduğunu ve ne kadar zam geldiğini merak edip araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Ehliyet harcı ne kadar oldu 2020? Ne kadar zam geldi? Detaylar haberimizde...

Ehliyet harcı ne kadar oldu 2020? Ne kadar zam geldi?

EHLİYET HARCI NE KADAR OLDU?

Ehliyet harcı 2019 yılında 613 lirayken, 2020 yılında 751 lira olacak.

Pasaport, ehliyet harcı, trafik cezaları ile yurt dışından getirilen cep telefonları için ödenen ücret 2020 yılında yüzde 22,58 oranında artacak.

Pasaport, ehliyet harcı, trafik cezaları 2020 yılında yüzde 22,58 oranında artacak. Yurt dışından getirilen cep telefonları için ödenen ücret de 2020 yılında 22,58 oranında artacak.

Yeniden değerleme oranı her yılın ekim ayında çıkan Üretici Fiyat Endeksi rakamına göre belirleniyor. Kanuna göre zam Cumhurbaşkanı’nın onayından sonra devreye alınıyor.

Ehliyet harcı ne kadar oldu 2020? Ne kadar zam geldi? ile ilgili etiketler Araç ehliyet 2019 2020 ehliyet fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.