Ege Denizi'nde sıcak anlar... Yunan Sahil Güvenlik, Türk balıkçıları taciz edip sopalarla saldırdı

Yunan Sahil Güvenlik, Türk balıkçıları taciz edip sopalarla saldırdı. Teknenin kaptanı, Türk Sahil Güvenliğe haber verince olanlar oldu. Balıkçıları taciz eden Yunanlılar Türk Sahil Güvenliğini görünce arkasına bakmadan kaçtı. İşte o anlar...

Balık avı için dün gece, 'Alibey' ve 'Mehmet Kaptan' adlı 2 Türk balıkçı teknesi Kuşadası açıklarında denize ağ atıp, beklemeye başladı. Bekleyiş sırasında tekneleri akıntıyla Yunan kara sularına sürüklenen Türk balıkçılar, bir anda karşılarında Yunan Sahil Güvenlik ekibini gördü.

YUNAN ASKERİ TÜRK BALIKÇI TEKNELERİNE SALDIRDI

Yunan askeri, Türk balıkçılara Yunan kara sularında olduğunu söyledi. Yunan askeri, bağırıp uzun bir demir çubukla Türk balıkçı teknelerine vurdu.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİNİ GÖRÜNCE TACİZCİ YUNAN EKİPLERİ KAÇTI

O anları, Türk balıkçıları cep telefonuyla görüntüledi. Türk balıkçılar durumu telsizle, Türk Deniz Kuvvetleri'ne bildirdi. Yunan botu olay yerinden ayrılıp kısa süre sonra tekrar döndü. Balıkçılar, bu kez Yunan botundan tazyikli suyla kendilerine müdahale edildiğini belirtti. Ardından Yunan botu, Türk sularına girdi. Bunun üzerine Türk Sahil Güvenlik botu müdahale edip, önüne kattığı Yunan botunu Türk sularından çıkardı. O anlar da yine cep telefonuyla görüntülendi.

Ege Denizi'nde sıcak anlar... Yunan Sahil Güvenlik, Türk balıkçıları taciz edip sopalarla saldırdı ile ilgili etiketler Türkiye Yunan Ege Denizi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.