Efsane dizi geri dönüyor! Kurtar Vadisi'nin Disney+'ta yayınlanacağı iddiaları ortaya çıktı! Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Türk televizyonlarına damgasını vuran Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerinin ise Disney +’ta yayınlanacağı iddia edilmişti! Peki, Kurtlar Vadisi ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi yeni sezonu hangi kanalda? İşte yanıtı…

Türk televizyon tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandırmıştı. Yayınlandığı günlerde herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeniden ekranlara döneceğine dair söylentiler ise dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Dizide Polat Alemdar karakteriyle öne çıkan Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin geri döneceğini açıklamasının ardından detaylar merak edilmeye başlamıştı. Çekimlerini başlatmak için hazırlıkların devam ettiği ifade ediliyor. Dizinin Disney +’ta yayınlanacağı haberlerine ilişkin ilk açıklama geldi.

KURTAR VADİSİ YENİ BÖLÜMLERİ NEREDE YAYINLANACAK?

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerinin hangi nerede yayınlanacağı sorusu merak edilmeye devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın konuya ilişkin yaptığı araştırmada ise yeni detaylar ortaya çıktı. Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Zafer Ergin ve Atilla Olgaç gibi birçok başarılı isimle yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi büyük bir başarı elde etmişti.

Disney +’ın Türkiye pazarına girmesinin ardından Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonunun Disney Plus’ta yayınlanacağına dair haberler de gündeme gelmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yapılan açıklamada dizinin Disney +’ta yer alacağına dair iddiaların asılsız olduğu ifade edildi. Şu an için dizinin yayınlanacağı kanal ise belli olmadı.

KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Efsane dizi geri dönüyor! Kurtar Vadisi'nin Disney+'ta yayınlanacağı iddiaları ortaya çıktı! Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonunun hangi platformda yer alacağı henüz belli değil. Öte yandan yayın tarihine dair de net bir açıklama bulunmuyor. Ama Kurtlar Vadisi’nin yıldızı Necati Şaşmaz geçen yıl 2023 yılına işaret ederek dizinin yeniden yayınlanmaya başlayacağına dikkat çekmişti.

Türk televizyonlarının efsane yapımlarından Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonuyla ekranlara geleceği haberi birçok kişiyi de heyecanlandırmış durumda. Eski bölümleri hala çok sayıda kişi tarafından izlenen Kurtlar Vadisi’nin hangi platformda yayınlanacağı ve ne zaman çekimlerinin başlayacağı ise netlik kazanmadı.  

Efsane dizi geri dönüyor! Kurtar Vadisi'nin Disney+'ta yayınlanacağı iddiaları ortaya çıktı! Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonu ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.