Efor Çay kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Efor Çay, halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'Efor Çay halka arz' veya 'Efor Çay halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Efor Çay kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Efor Çay halka arz detayları haberimizde...

Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş.'nin halka arz tarihi belli oldu! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla izahnamesi yayınlanan Efor Çay'ın halka arz süreci yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Efor Çay kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Efor Çay halka arz ayrıntıları...

Efor Çay kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

EFOR ÇAY HİSSE FİYATI NE KADAR?

Bu hafta yeni halka arz duyurusu yapıldı. Bu şirketlerden biri de Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş. oldu. Şirketin halka arz fiyatı 14,50 TL olarak belirlendi.

EFOR ÇAY HİSSE KODU NE?

Henüz Borsa İstanbul (BIST) kodu açıklanmayan şirketin talep toplama günleri ise yakında duyurulacak.

EFOR ÇAY KAÇ LOT VERİR?

Efor Çay'ın hisse fiyatı 14,50 TL olarak belirlenmiş durumda. Toplamda 90 milyon lot dağıtımı planlanıyor. Katılım endeksine uygun olup olmadığı ve hangi bankalar aracılığıyla işlem yapılabileceği de yakında açıklanacak bilgiler arasında.

EFOR ÇAY HALKA ARZ NE ZAMAN?

Henüz talep toplama tarihleri ve BIST işlem tarihi açıklanmadı. Halka arzdan elde edilecek fonun kullanım planı ise şöyle:

%25'i yatırımcılara dağıtılacak.

%5'i girişim sermayesi yatırımlarına ayrılacak.

%30'u finansal borçların ödenmesi için kullanılacak.

%40'ı işletme sermayesinin artırılmasında kullanılacak.

Efor Çay kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.