Edis, Haliç Kongre Merkezi'ni salladı!

Ünlü şarkıcı Edis, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde, 'Halkın Yıldızları’ konserlerinin açılış konserinde, sahnede adeta devleşti.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Edis, bir kongre merkezinde ilk kez sahne aldığını ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

"BENİ BUNA LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Edis "Aslında çok kibar bir durum bu. Bunlar onur duyduğum mevzular. Sizlere teşekkür ederim. Ben Edis’im ve Edis olarak mutluyum. Ekstra bir şey şişirince kendimi çok plastik hissediyorum. 'Popun Starı' olarak layık görmüşsünüz teşekkür ederim" şeklinde konuştuktan sonra konserine start verdi.

Edis, Haliç Kongre Merkezi'ni salladı!

HAYRANI İLE DÜET YAPTI

Konserin ilk yarısının kapanışını ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ şarkısı ile yapan Edis, hayranı ile düet yaptı.

Edis, Haliç Kongre Merkezi'ni salladı! - Resim : 2

"SESİNE GÜVENENLERİ SAHNEYE BEKLİYORUM"

"Eskiden konserlere gittiğimde sahnedeki sanatçının, ‘Sesi güzel olan biri varsa sahneye alalım’ demesini beklerdim; fakat böyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Şimdi ise ben söylüyorum. Sesine güvenenleri sahneye bekliyorum" diyen Edis, sahneye hayranını aldı ve şarkıyı birlikte seslendirdi.

Edis, Haliç Kongre Merkezi'ni salladı! - Resim : 3

"YAKLAŞIK BİR AY YURT DIŞINDA OLACAĞIM"

İlk şarkısından sonra hayranlarına seslenen Edis, ‘’Yaklaşık bir ay yurt dışında olacağım. Biraz ayrı kalacağız ama sizi mutlu etmek için güzel haberler ile döneceğim. Hepinizi çok seviyorum, şimdiden teşekkür ederim" dedikten sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

 

Edis, Haliç Kongre Merkezi'ni salladı! ile ilgili etiketler Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.