EDHO'da Skandal Adam Oktay Kaynarca Gidiyor: Yerine Eşkıya Uğur Yücel Geliyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kaos yaşanıyor. Yeni sezon öncesinde oyuncu kadrosunu yerleştirme konusunda bazı konularda çıkan hadiseler nedeniyle diziden Oktay Kaynarca'nın ayrılacağı ve yerine başka bir ismin geleceği iddia edildi.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden EDHO, yeni yayın dönemi öncesinde büyük bir kaosla mücadele ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde usta sanatçı Uğur Yücel’in dahil olacağı iddiaları diğer oyuncularda huzursuzluk yaşanmasına neden olunca çekimlerin durdurulduğu belirtiliyor.

Geçen sezonda Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak katılan Uğur Yücel, daha önceki senelerde İçerde dizisinde canlandırdığı karakter ile hafızalarda derin izler bırakmış ancak son dönemde Fatma isimli Netflix dizisinde boy göstermişti.

EDHO'da Skandal Adam Oktay Kaynarca Gidiyor: Yerine Eşkıya Uğur Yücel Geliyor...

Uğur Yücel’in isminin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için geçtiği haberlerin akabinde 7. sezon öncesinde gelen bu haber herkesi şoke etti.

Ozan Akbaba’nın EDHO’dan ayrılacağı iddiaları bir kez daha gündemde yer alırken bu seferde diziden ayrılması gündeme gelen diğer ismin Oktay Kaynarca olduğu söylenince kulisler iyice karıştı.

EDHO'da Skandal Adam Oktay Kaynarca Gidiyor: Yerine Eşkıya Uğur Yücel Geliyor... - Resim : 2

Ancak oyuncunun tekrardan setlere çıkması beklenirken Uğur Yücel’in adının geçmesi diğer oyuncuları az da olsa huzursuz etti. Bazı sorunlar nedeniyle de çekimlerin geciktiğine yönelik bilgiler gelirken ATV yönetiminden bu konuda hakkında kesin bir bilgi aktarılmadı.

EDHO'da Skandal Adam Oktay Kaynarca Gidiyor: Yerine Eşkıya Uğur Yücel Geliyor... ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca Uğur Yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.