EDHO final mi yaptı, bitti mi? EDHO dizisi 200. bölüm ne zaman, hangi kanalda?

EDHO dizisinden hayranları üzecek bir açıklama geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca sonunda erken final iddialarını doğruladı. Gelen haberler sonrasında dizinin hayranları EDHO final mi yaptı sorusuna yanıt aradı. Peki, EDHO dizisi 200. bölümde neden bitti?

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranları üzecek bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile herkesi üzdü.

26 Ekim Salı akşamında son anda ATV yayın akışından çıkarılan EDHO dizisi için geçen haftadan bu yana erken final iddiaları gündeme gelmiş ve bu konuda bir açıklama yapılmamıştı.

EDHO BİTTİ Mİ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında EDHO dizisinin erken final yaptığını doğruladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktay Kaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi

Kaynarca paylaşımında, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın...” ifadelerine yer verdi.

Kulislerden gelen son bilgilerde EDHO’nun yeni sezon bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanacağı iddia edilmişti.

EDHO final mi yaptı, bitti mi? EDHO dizisi 200. bölüm ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.