EDHO 73. bölüm fragmanı yayınladı mı?

Dizi sezonunun açılmasıyla birlikte diziler sırayla yeni sezonlarına başladı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümlerine başladı ve ATV’nin sevilen dizisi yeni sezonla sevenlerine merhaba dedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 72. bölümünde neler yaşandı? 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı dizinin konusu ne? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna kimler katıldı? Merak edilen soruların cevaplarını derledik

Yaz aylarının başında arka arkaya sezon finaline giren diziler yeni sezon yayın hayatlarına kaldıkları yerlerden devam ediyor. ATV'nin sevilen TV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yeni sezonla sevenlerine merhaba dedi. Başrollerini Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın paylaştığı EDHO'nun konusu ne? Yeni sezonda diziye dahil olan oyuncular kimler? EDHO 72. bölümde neler yaşandı? EDHO 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi seveler için bu soruların cevaplarını derledik

edho-ne-zaman-final-yapacak

EHDO 72. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar. Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir.

İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur.

111020161722438475396_2-41

EDHO 73 BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında en dikkat çeken sahne ise yeni oyuncuların katıldığı sahneler oldu. Olgun Şimşek'in diziye katıldığı da yeni bölüm fragmanı ile birlikte kesinleşti. Ayırca EDHO bugün yeni bölümü ile ekranlara çıkacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur.
Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin.
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur. Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir.
Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet kontrol etmek istediği gayrimeşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir.
Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir. Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.
Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır. Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem.

EKİBE YENİ OYUNCULAR KATILDI?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon kadrosuna 5 oyuncu katıldı.

olgun_AimAek

Olgun Şimşek
1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köy olan Yenice’de doğmuştur. Bingöllü ilkokul öğretmeni bir baba ile Bursalı bir annenin çocuğudur. Bir kız kardeşi var. Çocukluğu Yenice köyü ve Babasının tayin olduğu Afyon Dinar, Alpaslan köyünde geçmiştir.

Liseye Adapazarı Harbiye Öğretmen Lisesi’nde yatılı olarak başladı bir sene orada okudu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1993 yılında sinema hayatına başladı. Olgun Şimşek, tiyatroya Yılmaz Erdoğan – Demet Akbağ Tiyatrosu’nda sahnelenen Otogargara adlı oyunda rol alarak başladı.

Televizyonda İbo Show’da İbrahim Tatlıses‘in pişekarı ‘Güçlü’ tiplemesiyle tanındı. Yılmaz Erdoğan‘ın televizyonda yayınlanan Bir Demet Tiyatro’sunda ‘Kudret’ tiplemesiyle de popüler oldu. Televizyon dizileri Sihirli Ceket, Yedi Numara, Beşik Kertmesi ve Alacakaranlık’ta rol aldı.

2012 yılında Türkiye Ekonomi Bankası Reklam filmlerinde oynadı.

Daha önce Şebnem Sönmez ile 1994 yılında evlenen ve 2000 yılında boşanan Olgun Şimşek ikinci evliliğini 19 Kasım 2011 tarihinde Zeynep Kocabeyoğlu ile yaptı.

Ödülleri:
1999 – Ankara Film Festivali, “Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu” Ödülü, Karışık Pizza
2004 – Antalya Altın Portakal Film Festivali, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2004 – Sinema Yazarları Derneği Türk Sineması Ödülleri, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2004 – Orhon Murat Arıburnu Ödülleri, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2005 – Adana Altın Koza Film Festivali, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2005 – Ankara Film Festivali, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2005 – Uluslararası İstanbul Film Festivali, “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yazı Tura
2012 – Antalya Televizyon Ödülleri, “Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü, Yalan Dünya

Şimşek son olarak Yalan Dünya dizisinde Selahattin karakterine hayat vermişti.

mesut_akusta

Mesut Akusta
22 Şubat 1964 tarihinde Konya, Sarayönü, Gözlü beldesinde doğmuştur. Babası Ali Akusta, Devlet Tarım ve Hayvan Üretme Çiftliği'nde teknisyen idi. İlkokulu orada bitirdi. Babası emekli olunca annesinin memleketi Ayfon‘a gittiler. 1976 yılında ortaokula Afyon’da gitti. Ortaokul son sınıftayken okuldan uzaklaştırıldı. Daha sonra Babası vefat edince 1985 yılında Ankara‘ya gitti.

Ankara’da halk eğitim merkezlerindeki kurslara gitti. Teknik ressamlık kursunu bitirdi. Sertifikayı almaya gitti gözü takıldı. O kursa da katılmaya karar verdi. 1985 yılında kendi imkanlarıyla Ankara’da tiyatro yapmaya başladı. 6 yılı çocuk tiyatrosu olmak üzere 1992 yılına kadar Ankara‘da tiyatro yaptı.

Ankara’da tiyatroya başladığı dönemlerde lisanslı kalecilik de yaptı.

1992′de İstanbul‘a giderek Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları’na katıldı. 1993 yılında ilk dizisi “Şen Olasın Nuri Bey” de oynadı. Arkasından diğer projeler geldi.

Daha önce tv filmi ve tv dizilerinde oynayan Mesut Akusta 1997 yılında Sinemaya “Yanlış Saksının Çiçeği” ile başladı. “Herşey Çok Güzel Olacak”, “Eylül Fırtınası”, “Filler ve Çimen” adlı filmlerde rol aldı. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde oynamayı sürdürüyor.

1997 yılında Nezihe Araz‘ın yazdığı “Cahide” oyununda rol aldı. Daha sonra Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzikallerde görev aldı.

Mesut Akusta,2013 yılında “Karagül” dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Hilal Altınbilek ile başrolleri paylaştı.

haydar_AiAman

Haydar Şişman
Trabzon’un Maçka ilçesinde 1966’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Resim bölümünden mezun oldu. Umut Tiyatro’nun kurucu üyeliği yaptı ve sahnelenen pek çok oyunda rol aldı. Sinemaya senaryo denemeleriyle başladı., Kalandar Soğuğu filminde canlandırdığı Mehmet karakteriyle Antalya Film Festivali Uluslararası Dal’da ‘’En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’’nü aldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

birol_Anel

Birol Ünel
18 Ağustos 1961 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde doğdu. Ailesi 1968 yılında Almanya'ya göç eden Birol Ünel, Bremen kentinde büyüdü. Temel eğitiminden sonra parke döşemecisi olarak çıraklık yaptı.
Daha sonra Hannover'de Tiyatro ve Müzik Yüksek Okulu'nda okudu. 1987 yılında Yolcu ''Der Passagier'' filmiyle sinema kariyeri başladı.
1992 yılında Berlin Tiyatrosunda ''Caligula'' rolüyle ilk olarak rol aldı.
Birol Ünel, 1994 yılında Berlin Rosa Luxemburg Platz'da tekrar ''Die Nibelungen – Born Bad'' oyununda sahneye çıktı.
2000 yılında Fatih Akın'ın yönettiği "Im Juli" filminde sinema dünyasında tanınmaya başladı.

İrem Sultan Cengiz
Aşk Bir Hayal dizisinde oyunculuk deneyimi yaşadı.

EDHO 73. bölüm fragmanı yayınladı mı? ile ilgili etiketler ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO yeni sezon edho 73. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.