Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 5 yeni transfer...

ATV'nin efsanevi dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna beş dev isim daha katıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.

eAkiya_2

Dizinin hayranları için geri sayım başladı. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu'nun yeraldığı kadroya yeni isimler de katıldı.

OLGUN ŞİMŞEK

111

MESUT AKUSTA

222

Bu sene yine reytingleri altüst etmesi beklenen dizide Mesut Akusta,Olgun Şimşek, Duvara Karşı filmiyle Almanya'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü alan Birol Ünel, Kalandar Soğuğu filminin ödüllü oyuncusu Haydar Şişman ve İrem Sultan Cengiz de rol alacak.

BİROL ÜNEL

666

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesinden oluşmaktadır.

HAYDAR ŞİŞMAN

444

İREM SULTAN CENGİZ

555

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 5 yeni transfer... ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 yeni transfer kadroya kimler katıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.