Ece Vahapoğlu Seda Sayan'la programında konuşamaması ile ilgili açıklama yaptı!

SuperHaber yazarı, ünlü gazeteci, yazar, sunucu ve Wellness Eğitmeni Ece Vahapoğlu, 'Seda Sayan'la'nın bugünkü programının konuğu oldu. Onun yanı sıra Seda Sayan'ın eski sevgilisi Türkücü Nihat Doğan ve ile gazeteci Pelin Çini de programın konuklarıydı. Seda Sayan, Nihat Doğan'a "Survivor'da cinsellik oluyor mu?" diye sordu. Nihat "Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor." dedi. Ece Vahapoğlu, Survivor'a katılacak Nihat Doğan'ı canlı yayında yarışmaya hazırladı. İki eski sevgilinin yıllar sonra aynı programda buluşması programın yayın akışını bile değiştirdi. Nihat Doğan haricinde gelen konuklar pek fazla söz alamadı. Gazeteci Pelin Çini ve yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Peki, Seda Sayan'la programında dün ne oldu? Ece Vahapoğlu kimdir? Neden konuşamadı? Ne açıklama yaptı? Detaylar haber özette...

SuperHaber yazarı, ünlü gazeteci, yazar, sunucu ve Wellness Eğitmeni Ece Vahapoğlu, 'Seda Sayan'la'nın dün yayınlanan programının konuğu oldu. Onun yanı sıra Seda Sayan'ın eski sevgilisi Türkücü Nihat Doğan ve ile gazeteci Pelin Çini de programın konuklarıydı. Seda Sayan, Nihat Doğan'a "Survivor'da cinsellik oluyor mu?" diye sordu. Nihat "Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor." dedi. Ece Vahapoğlu, Survivor'a katılacak Nihat Doğan'ı canlı yayında yarışmaya hazırladı. İki eski sevgilinin yıllar sonra aynı programda buluşması programın yayın akışını bile değiştirdi. Nihat Doğan haricinde gelen konuklar pek fazla söz alamadı. Gazeteci Pelin Çini ve yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Peki, Seda Sayan'la programında dün ne oldu? Ece Vahapoğlu kimdir? Neden konuşamadı? Ne açıklama yaptı? Detaylar haber özette...

ECE VAHAPOĞLU'NA SÖZ VERİLMEDİ!

Dün Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'la programında ünlü gazeteci, yazar, sunucu ve Wellness Eğitmeni Ece Vahapoğlu, 'Seda Sayan'la'nın dün yayınlanan programının konuğu oldu. Onun yanı sıra Seda Sayan'ın eski sevgilisi Türkücü Nihat Doğan ve ile gazeteci Pelin Çini de programın konuklarıydı. Fakat Seda Sayan ve Nihat Doğan'ın yıllar sonra karşılaşması sebebiyle program onlar üzerinden sürünce Ece Vahapoğlu ve diğer konuk Pelin Çini sessiz kaldı. Ece Vahapoğlu'ndan konu ile ilgili açıklama geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Show TV’de konuk davet edildiğim @sedasayan ‘ın canlı yayını bitti ve sosyal medyadaki mesajları okudum. Evet bugünkü programda çok konuşamadım. Bir ara @fit21.com.tr kıyafetlerimle spor yapsam da koltukta epey sessiz oturdum.

12 yıl sonra @nihatdogan_nd vardı ve rating yayınıydı; program boyunca şarkı istekleri geldi ve televizyoncular da akışı değiştirerek rating neyi istiyorsa onu yapmak durumunda kaldılar. Bunu zamanında TV programları sunmuş biri olarak anlayabiliyorum. Ancak diğer konuklar @pelincini ve ben çok söz alamadık; her şeyin farkındayız. Ama ben bir canlı yayını terk etmem; nezaketimle otururum. Benim yerime hakkımı öyle güzel öyle çok savunmuşsunuz ki hepinize teşekkür ederim. İnanın ben o kadar büyütmedim... Ayrıca bu fikirlerinizi bana değil program ekibine iletseniz daha doğru olur Yayın sonrası @sedasayanlaresmi ekibi benden özür diledi ve beni tekrar konuk almak istediklerini söylediler. Merak edenlere de bilgi... Sevgiyle kalın...

ece

NİHAT DOĞAN'I SURVİVOR'A HAZIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni olan Ece Vahapoğlu önümüzdeki hafta Survivor All Star yarışması için Dominik'e gidecek olan Nihat Doğan'a canlı yayında eğitim verdi.

Ece Vahapoğlu canlı yayında adada, düz zeminde hiçbir alet olmadan nasıl spor yapılacağına dair tüyolar verirken, squat ve şınav hareketleriyle doğru sporun nasıl yapılması gerektiğini gösterdi. Vahapoğlu, izleyicileri kendine hayran bıraktı.

"RAKİPLERİM BENİ GÖRMESİN"

Ece Vahaoğlu'na kısa bir süre eşlik eden Nihat Doğan, " Adaya 6-7 gün sonra gideceğim, o büyü bozulmasın. Kendimi adaya saklayacağım. Rakiplerim beni görüp gardını alsın istemiyorum" diyerek spor yapmaya devam etmedi.

''REZİL ETTİN BENİ''

Sevgili oldukları dönemde Seda Sayan'ın kendisini hiç konuşturmadığını söyleyen Nihat Doğan, Seda Sayan'ı taklit etti. Seda Sayan, "Rezil etti beni" deyip gülme krizine girdi.

''SURVİVOR'DA CİNSELLİK OLUYOR MU?''

"Survivor'da cinsellik oluyor mu?" diye açıkça soru soran Seda Sayan'a Nihat Doğan "Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor. Cinsellik düşünmüyorsun." dedi.

Programın diğer konuklarından sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu "Yemek yiyemediğiniz için testeron hormonu salgılayamıyorsunuz. O yüzden cinsellik düşünemiyorsunuz." dedi.

SEDA SAYAN'A, NİHAT DOĞAN YORUMU GELMİŞTİ

Seda Sayan'a, Instagram'daki bir takipçisi, ''Programa Nihat Doğan'ı da konuk edin, ortalık yıkılır'' yorumunu yazmış, Seda Sayan da takipçisine,''Konuştuk, geliyor'' açıklamasını yapmıştı.

ece_vahap

ECE VAHAPOĞLU KİMDİR?

8 Mart 1978'de İstanbul'da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome'u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI'de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından "Türkiye'nin En Başarılı Genci" seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 'Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı'na katıldı.

2001 yılında JC Derneği tarafından "Kişisel Başarı" kategorisinde Türkiye'nin En Başarılı Genci seçildi. Atv, NTV, CNBC-e, SKY TÜRK ve Cine5'te programlar hazırlayıp sundu. Sabah, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. Aktüel, Ekovitrin ve Genç Gelişim dergilerinde ise özel çalışmalar yaptı.

Öz geçmişinde İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Boşnakça bildiği ve pek çok etkinlikte bu beş dilde sunuculuk ve moderatörlük yaptığı belirtilmektedir. Ancak 04/12/2009'da katıldığı televizyon programının sunucusu Okan Bayülgen, Vahapoğlu'na banttan bir şarkı dinletmiş ve bu sözleri Boşnakça söylemesini istemiştir. Vahapoğlu çeviriyi yapamamış ve İspanyolcay yapması istendiğinde yine başarısız olmuştur. Fransızca olarak dahi "özür dilerim aşkım" cümlesini kuramayınca İngilizce söylemek isteyen Vahapoğlu, onu da yanlış söyleyince konuklardan Pınar Aylin müdahale ederek doğrusunu söylemişti.

TEV bursiyeri ve KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) yönetim kurulu üyesidir.

Ece Vahapoğlu Seda Sayan'la programında konuşamaması ile ilgili açıklama yaptı! ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu seda sayanla söz alamadı seda sayanla programında dün ne oldu ece vahapoğlu kimdir neden konuşamadı açıklama yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.