SuperHaber yazarı Ece Vahapoğlu, Nihat Doğan'ı Survivor'a hazırladı/VİDEO...

SuperHaber yazarı, ünlü gazeteci, yazar, sunucu ve Wellness Eğitmeni Ece Vahapoğlu, 'Seda Sayan'la'nın bugünkü programının konuğu oldu. Vahapoğlu, Survivor'a katılacak Nihat Doğan'ı canlı yayında yarışmaya hazırladı.

Programına birkaç gündür ara veren Seda Sayan bugün muhteşem bir dönüş yaptı. Sayan'ın konukları 12 yıl sonra ilk kez bir araya geldiği eski aşkı Nihat Doğan ve ses getiren röportajlarıyla tanınan aynı zamanda ​sportif yaşamıyla da dikkatleri ​çeken SuperHaber yazarı Ece Vahapoğlu oldu.

NİHAT DOĞAN'I SURVİVOR'A HAZIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni olan Ece Vahapoğlu önümüzdeki hafta Survivor All Star yarışması için Dominik'e gidecek olan Nihat Doğan'a canlı yayında eğitim verdi.

Ece Vahapoğlu canlı yayında adada, düz zeminde hiçbir alet olmadan nasıl spor yapılacağına dair tüyolar verirken, squat ve şınav hareketleriyle doğru sporun nasıl yapılması gerektiğini gösterdi. Vahapoğlu, izleyicileri kendine hayran bıraktı.

"RAKİPLERİM BENİ GÖRMESİN"

Ece Vahaoğlu'na kısa bir süre eşlik eden Nihat Doğan, " Adaya 6-7 gün sonra gideceğim, o büyü bozulmasın. Kendimi adaya saklayacağım. Rakiplerim beni görüp gardını alsın istemiyorum" diyerek spor yapmaya devam etmedi.

SuperHaber yazarı Ece Vahapoğlu, Nihat Doğan'ı Survivor'a hazırladı/VİDEO... ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu Seda Sayan Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.