Ece Üner'in Angara videosunu izle!

Ece Üner, Ankara şivesiyle söylediği "Angara" yorumu gündemde merak edilen konulardan oldu. Show TV Ana Haber'i sunarken yaptığı gaf dikkat çekti. Gündemde Ece Üner'in Angara dediği anlar herkes tarafından araştırılıyor. İşte Ece Üner'in Angara dediği videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Ece Üner'in Angara dediği videoyu izle! Show TV ekranlarında Ana Haber programını sunan Ece Üner yaptığı gaf ile Ankaralıların kalbini çaldı. Ece Üner, dil sürçmesiyle sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. Üner, Ankara şivesiyle söylediği "Angara" yorumu merakla araştırılıyor. İşte Ece Üner'in Angara dediği videoyu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ece Üner'in Angara videosunu izle!

 Show TV, ana haber bülteninin sunucusu Ece Üner, akşam bülteninde "Kağıt toplayan çocukların tehlikeli oyunu" başlıklı haberiyle çocuk işçilere ve yaşadıkları ağır koşullara dikkat çekti.

Haberi sunarken yaptığı dil sürçmesiyle ekran başındakileri güldürdü.

ANGARA DEYİNCE OLAN OLDU

Ece Üner, dil sürçmesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Üner'in pek çok takipçi, Ankara şivesiyle söylediği "Angara" yorumunu beğenirken, görüntüler de sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

ECE ÜNER KİMDİR?

Sunucu ve haberci Ece Üner, 1981 yılında dünyaya geldi.

Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır.

Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Günümüzde Habertürk'te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.

Ece Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı.

Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu.

Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haberprogramını sunmaya başladı.

Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti.

2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı.

2012'den beri Enine Boyuna'yı sunmaktadır. 6 Ocak 2014'ten itibaren Ece Üner Show TV Ana Haber'i sunmuştur.

5 Haziran'dan itibarıyla Show TV Ana Haber'i Veda Etti ve yerine Jülide Ateş sunmaktadır. Üner daha sonra Habertürk TV'ye geri dönmüştü.

 SHOW TV KURULUŞ

Show TV, Show Radyo ile birlikte, 1 Mart 1991'de Erol Aksoy, Dinç Bilgin, Haldun Simavi ve Erol Simavi tarafından Fransa'da kurulmuş ve yayınına "Başka Bir Alem!" sloganıyla Fransa üzerinden başlamıştır. 1 Mart 1992[1] tarihinde de Türkiye'de yayın hayatına başlamıştır. Yayına başladığı ilk dönemlerde yayınlanmayan Show Haber, aylar sonra ilk kez Mehmet Ali Birand tarafından 2 Mart 1992'de sunulmaya başlanmıştır. Kanal, Mart 1992'de Türkiye'ye de yayın yapmaya başlayınca, gerçek bir yayıncılık anlayışına girmiştir. Show TV, bir dönem kardeş kanalı olan Cine5 ile birlikte Türk televizyonculuğuna yeni soluk ve heyecan getirmiştir.

1991 - 2002

Kanalın ilk genel müdürü Güneri Civaoğlu'ydu. Show Haber'i kanalın ilk dönemlerinde Gülgün Feyman, 1996 ve 2002 yılları arasında da Reha Muhtar sunmuş, Reha Muhtar bu sayede dönemin Show TV'sinin en bilindik simalarından biri haline gelmiştir. 1993 yılında Erol Aksoy ve Dinç Bilgin ile ortak girişimi, 1994 yılında Erol Aksoy, Dinç Bilgin ve Aydın Doğan ile ortak girişimi, 1995 yılında tekrar Erol Aksoy ve Dinç Bilgin ile ortak girişimi olmuştur. 1997 yılında Erol Aksoy'ya geçmiştir. 2000 yılında Mehmet Emin Karamehmet tarafından satın alındı.

90'larda Arena adıyla yayınladıkları en iyi haber programının yayınlandığı tartışma programıyla büyük beğeni kazanan Show TV, yine 90'ların başında kırmızı nokta uygulamasıyla gece yarısı yayınlanan Tutti Frutti gibi programlarla erotik yayın yapmıştır. Bu erotik yayın daha sonradan RTÜK aracılığıyla kaldırılmış ve kaldırıldığı ilk aylarda, gece teletekst yayını ve ünlü yabancı dizilerin yayını yapılmıştır.

Show TV, yine 90'lı yıllarda Simpsonlar, Seinfeld, Sıkı Dostlar, Dallas, Battlestar Galactica, Yalan Rüzgârı, Roseanne, Power Rangers, S.W.A.T., Superboy ve The Rookies gibi pek çok yabancı dizinin tekrar bölümlerini gündüz ve geceyarısı kuşaklarında yayınlamıştır.

TRT ve Star TV'den sonra yayınladığı Bizimkiler, Sıdıka, Deli Yürek, Örümcek, Şehnaz Tango, Küçük İbo, Zehirli Çiçek, Sırılsıklam, Canısı, Haşlama Taşlama, Bu Sevda Bitmez, İki Kız Kardeş, Mirasyediler, Hangimiz Eşek, Gökkuşağı, Ana Kuzusu, Hemşerim, Ayşecik ve Zirvedekiler gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.

Yarışma programlarında çığır açan Biri Bizi Gözetliyor'un 2000 yılında yayınlanan ilk sezonu Show TV'ye çok büyük reyting sağlamıştır.

Show TV ilk logosuyla, 90'lı yıllarda Türk insanının yaşamında önemli bir unsur olmuştur. Belgesel, müzik, sinema gibi yayınladıkları programların başlangıçlarındaki jenerikleriyle ve O harfinin içindeki renginin ve harfin şeklinin değişimiyle de akılda kalıcı kanallardan biri haline gelmiştir.

 

Ece Üner'in Angara videosunu izle! ile ilgili etiketler Ece Üner angara videosu izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.