Ece Üner koronavirüse yakalandı: "O son bedduayı etmeyecektim"

Son olarak Kanal D’de de yayınlanan programından istifa ederek herkesi şaşırtan ünlü sunucu Ece Üner, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan isim, “O son bedduayı etmeyecektim” dedi.

Omicron varyantının da etkisiyle koronavirüs vakaları artmaya devam ederken bundan Ece Üner’de nasibini aldı. Ünlü isimlerden Covid-19 haberleri gelirken Ece Üner’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında hayranlarını üzdü.

Ece Üner sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “O son bedduayı etmeyecektim kendime. Covid testim pozitif çıktı. Sağlığınızın kıymetini bilin. Gerisi bomboş..” ifadelerine yer verdi.

Ece Üner koronavirüse yakalandı: "O son bedduayı etmeyecektim"

Üner son olarak katıldığı bir programda, "Psikolojide bir kural varmış; 3 dakikadan fazla bir kavga uzuyorsa ve birisi meseleyi uzatıyorsa o seninle ilgili bir problem değildir. O, onunla ilgili problemmiş. Bunu anladığın andan itibaren zaten aydınlanıyorsun. Vay bana nasıl söylenir, vay beni sevmiyor mu, beni aşağılıyor mu, beni aldatıyor mu… Sen değilsin kardeş mesele. Egonu öldür. Ego zaten çok büyük bir düşman" ifadelerini kullanmıştı.

Ece Üner koronavirüse yakalandı: "O son bedduayı etmeyecektim" ile ilgili etiketler Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.