Ece Erken 'pişkin kadın' diyerek Gülben Ergen'i bombaladı!

Gülben Ergen'le mahkeme süreçleri hala devam eden Ece Erken, sosyal medya hesabından Ergen'e verdi veriştirdi.

Hakkında bulunan üç günlük zorlama hapsi kararının uygulanması adına cezaevine giren Seren Serengil bu süreçte avukatıyla da yollarını ayırdı. Serengil bunları yaşarken Gülben Ergen de sporun sağlık için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir paylaşımda bulundu.

“YAKIŞIKSIZ VE PİŞKİN BİR HAREKET”

Bu paylaşımın kasıtlı olduğunu ve yaşananlardan dolayı Gülben Ergen’in içten içe mutluluk yaşadığını iddia eden Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Ergen’i kınadı.

İşte Ece Erken’in o satırları:

"Olay Seren değil olay kadın, kadınlar...bu benim kendi görüşüm, benim kimseye kinim, nefretim yok, açtığım bir dava var, sonuna kadar haklı olduğum davam da benden Gülben özür dilese yine affederim, 3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz, ama biri acı çekerken, özgürlüğü elinden alınırken (adliyeye ifadeye vs giderken bile yaşadığınız stresi düşünün)diğerinin sevinç çığlıkları atması ne acı..hayatım boyunca başkasının mutsuzluğundan mutlu olmadım, olanı da anlamamı kimse beklemesin.Kimse kimsenin namus bekçisi değil, kimsenininde umurunda değil, sinirlenilen şey PİŞKİNLİK."

Ekran_Resmi_2018-02-02_15.30.05

Ece Erken 'pişkin kadın' diyerek Gülben Ergen'i bombaladı! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Ece Erken Seren Serengil hapis Instagram paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.