Ece Doğulu kimdir? | Ozan Doğulu ile neden ayrıldılar?

Müzisyen Ozan Doğulu ve üç çocuğunun annesi Ece Doğulu tek celsede boşandı. Magazin dünyasında çok fazla yer almayan Ece Doğulu’nun hayatı merak konusu oldu. Peki Ece Doğulu kimdir?

Ece Doğulu kimdir? Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun ağabeyi aynı zamanda ünlü bir müzisyen olan Ozan Doğulu ile eşi Ece Doğulu, 11 yıllık evliliğinin ardından boşandı. Peki Ozan Doğulu kimdir, kariyerinde neler yapmıştır? Ece Doğulu kimdir? İşte ayrıntılar...

Ece Doğulu kimdir? | Ozan Doğulu ile neden ayrıldılar?

ECE DOĞULU KİMDİR?

Ece Doğulu, 1988 yılında doğdu. Koç Üniversitesi’nin uluslararası ilişkiler bölümüne devam ederken İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat derslerini de alarak iki bölümden birden mezun oldu. 2003 yılında Bursa’da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ozan Doğulu ile 18 Aralık 2007 tarihinde Maslak Refresh The Venue’de evlendi. Ozan Doğulu ile olan 11 yıllık evliliğini 6 Haziran 2018’de sonlandırdı. Tasarım ve moda ile ilgilenen Ece Doğulu’nun Arya, Lila ve Elya adından 3 kızı var.

Ece Doğulu kimdir? | Ozan Doğulu ile neden ayrıldılar? - Resim : 2


OZAN DOĞULU KİMDİR?

Ozan Doğulu (d. 13 Ocak 1972, İstanbul), Türk DJ ve aranjör. Şarkıcı Kenan Doğulu’nun ağabeyi ve besteci merhum Yurdaer Doğulu’nun oğludur. Annesi ise Serpil Doğulu’dur. Canan Doğulu adında moda ve tasarım ile ilgilenen bir kız kardeşi vardır. Aslen Gaziantep’lidir. Uzun bir süre Sezen Aksu’nun orkestra şefliğini yapmıştır. Ozan Doğulu piyanoyla çocukken tanışmıştır ve Zeki Müren dahil olmak üzere birçok sanatçının arkasında çallmıştır. Gününün birçok vaktini piyano çalmaya adamış ve konservatuvarı birincilikle bitirmiştir.

2003 yılında Bursa’da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ece Yosmaoğlu ile 18 Aralık 2007 tarihinde evlenmiştir. İlk kızları Arya, 24 Mayıs 2008 tarihinde dünyaya gelmiştir. 15 Haziran 2010 tarihinde DMC’den 130 Bpm isimli ilk albümünü çıkarmış ve bu albümde sanatçıya Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Sıla, Ferhat Göçer, Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ve Agusev Brass Band eşlik etmiştir. Albümün ilk video klibi sözlerinin Sıla’ya ve müziğinin Ozan Doğulu’ya ait olduğu “Alain Delon” isimli şarkıya çekilmiş ve Haziran ayında gösterime girmiştir. İkinci klip ise Ziynet Sali’nin seslendirdiği “Sen Mutlu Ol” şarkısına çekilmiştir.

OZAN DOĞULU VE ECE DOĞULU NEDEN AYRILDI?

2007 yılında evlenen Ozan-Ece Doğulu çiftinden sürpriz karar. Müzisyen Ozan Doğulu üç çocuğunun annesi Ece Doğulu ile bugün tek celsede boşandı.Çocukların velayetini anneye veren mahkeme ayrıca Ece Doğulu'nun 'Doğulu' soyadını kullanmaya devam etmesine de izin verdi.

Bu mutluluk mazi olduBu mutluluk mazi olduBu mutluluk mazi olduBu mutluluk mazi oldu
Haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu ayrılığı şu sözlerle duyurdu: Bugün itibari ile evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonra yolumuza; Alya, Lila ve Elya’nın anne ve babası olarak yine sevgi ve saygı ile devam edeceğiz. Bu süreçte bize ve ailemize saygı göstereceğinizi biliyor, hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz.

Ece Doğulu kimdir? | Ozan Doğulu ile neden ayrıldılar? ile ilgili etiketler ece doğulu kimdir ozan doğulu kimdir ece doğulu neden ayrıldılar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.