Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor! İşte nedeni

Daha önce Ozan Orhon ve Harun Tan ile iki evlilik yapan Ebru Şallı, 2019 yılında Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda trafikte arabanın içinde eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şallı'nın boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

46 yaşındaki sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan, Emirgan’da trafikte seyir halindeyken şiddet gördüğü iddia edilmişti. Şallı bu iddiaları yalanlamış ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ''Bu kadarı ayıp artık yapmayın lütfen. Habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala yapıştır! Neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz? Neden yaptığımız nice güzel işler var onları haber yapmıyorsunuz?'' demişti.

 Daha önce eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle sıkça gündeme gelen Ebru Şallı'nın evliliğinde yaşadığı sorunlardan dolayı boşanma kararı aldığı öne sürüldü. İkili evliliklerindeki krizi aşamadı ve yollarını ayırma kararı aldı.

FİKİR AYRILIKLARI NEDENİYLE BOŞANMA KARARI ALDILAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçmişte yaşadıkları krizleri atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma noktasına geldikleri iddia edildi. Şallı'nın evliliğini bitirmek için harekete geçtiği de konuşulanlar arasında.

ebru şallı - uğur akkuş

Uğur Akkuş'un geçtiğimiz aylarda trafikte seyir halindeyken tartıştığı Ebru Şallı'ya aracın içinde şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Çevredekilerin yardımıyla şiddetten kurtulan Şallı ise haklarındaki darp iddiasını kesin bir dille yalanlayarak evliliğinde sorun olmadığını söylemişti.

Yeni bir açıklama yapan Şallı, "Aile arasında tartışma olur, fikir ayrılıkları da. Sizin olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz. Şiddet görsem zaten söylerim ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. Hanginiz benim yaşadığım acıyı yaşadı? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda" demişti.

EBRU ŞALLI'DAN BOŞANMA İDDİALARINA YANIT

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda evliliğinde sorunlar olduğunu kabul eden Ebru Şallı, "Çıkan haberlere istinaden bunları yazmak istedim. Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun" açıklamasında bulundu.  

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor! İşte nedeni - Resim : 4

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor! İşte nedeni ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.