Ebru Şallı kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı

Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve 2020 yılında lenfoma kanseri sebebiyle hayatını kaybeden oğlu Pars Tan'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı. Oğlunun eşyalarını gözyaşları içinde topladığını belirten Şallı, ''Pars’ın odasına hiç girmemiştim. Depremin üçüncü haftasıydı ilk defa o zaman girdim. Pars’ın eşyalarını artık toplamamız gerekiyordu'' dedi.

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilde meydana gelen asrın felaketinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Önceki gün İstinye’de objektiflere takılan ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, 2020 yılında lenfoma kanseri nedeniyle kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere gönderdiğini açıkladı.

''HEM AĞLADIM HEM EŞYALARINI TOPLADIM''


''Pars’ın odasına hiç girmemiştim. Depremin üçüncü haftasıydı ilk defa o zaman girdim. Pars’ın eşyalarını artık toplamamız gerekiyordu'' diyen Ebru Şallı, sözlerine ''Ben güzel bir yere ulaştırmak istiyordum. 8-9 yaşındaki ihtiyacı olan bir erkek çocuğunun her şeyi var, her şeyi çok yeni. Hastane süreci olduğu için o süreçte onların böyle çok yerine ulaşmasını istiyordum, ve ben bunu direkt başardım. Beş erkek çocuklu bir aile Pars’ın oyun bilgisayarından, çorabına kadar her şeyi tek tek güzel, güzel paketledim. Hem ağladım hem yaptım'' şeklinde devam etti.


Muhabirlerin "Pars’ı çok mutlu etmişsinizdir" şeklindeki sözleri üzerine duygusal anlar yaşayan Şallı, "Her şey ulaştı yerine'' dedi. Şallı o anlarda ise gözyaşlarını tutamadı.

ebru şallı

Milliyet'in haberine göre; ''UNİCEF'le beraber bir şeyler yapıyorum'' diyen Şallı, "Hepimizin psikolojisi gitti. Pandemi hepimizin kafasını delirtmişti, şimdi bu. Ülkemize güzel enerjiler diliyorum. Bizim kayıplarımız daha çok oldu'' dedi.


Deprem bölgesine gidemediğini söyleyen ünlü manken, evlatlarını göçük altında olan anneleri gördüğünde ne hissettiği sorulunca, ''O görüntü hiç gözümün önünden gitmiyor, baba ve kızı... O adamı anlayamaz kimse. Bunu yaşayan bilir. O yüzden herkes dışarıdan ahkam kesiyor, konuşuyor anlatıyor ama yaşamadan onu tatmadan birinin onu anlayabilmesi çok zor. Zaten empati yoksunuyuz, maalesef. İnsan başka kafalara giriyor, kalbim güm güm atıyor, yerinden çıkacak gibi benim'' dedi.

Ebru Şallı kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı - Resim : 3


Maraş'ta enkaz altında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak Hançer'in elini tutan Mesut Hançer'in, AFP fotomuhabiri Adem Altan tarafından çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Ebru Şallı kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı ile ilgili etiketler Ebru Şallı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.