Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise'nin mesajlaşmaları ifşa oldu: ''Beni de yaktın kendini de''

Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlaşmaları ifşa oldu! Popçu Hadise'nin adı, Ebru Gündeş'in o dönem evli olduğu Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodularına karışmıştı. Geçen yıl ortaya atılan ihanet haberlerinin ardından iş insanı Zarrab ile şarkıcı Hadise'nin WhatsApp üzerinden yaptığı konuşmalar dava dosyasına girdi. Konuşmalarda Reza Zarrab'ın Hadise'ye “Beni de bitirdin kendini de” şeklinde sitem ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıl evli kaldığı Reza Zarrab'a boşanma davası açtıktan sonra eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmiş, o kadınlardan birinin de şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. Hadise’nin, Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la aşk yaşadığı haberleri magazin basınında geniş yer bulmuştu.

WHATSAPP KONUŞMALARI DAVA DOSYASINA GİRDİ

Yasak aşk ve ihanet haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Hadise'nin, Reza Zarab’la WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı ve bu konuşmaların dava dosyasına girdiği iddia edildi.


Ebru Gündeş’in Reza Zarrab’la 11 yıllık evliliği “O Ses Türkiye”de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise yüzünden bittiği Hürriyet Gazetesi tarafından yayınlanmıştı. Haberde, Reza Zarrab’ın Gündeş’le evliyken Hadise’yle birlikte olduğu, ikilinin Amerika’da tatil yaptıkları iddiası yer almıştı. Bu iddiaları yalanlayan Hadise, yayın yasağı çıkarıp dava açacağını belirtmişti. O dönem Kaan Yıldırım’la birlikte olan Hadise, sosyal medya hesaplarından Ebru Gündeş’le olan fotoğraflarını silmişti.

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın haberine göre; Hadise’nin, Reza Zarrab’la aşk haberinin çıkmasının ardından Amerika’da olan iş insanıyla WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı iddiası gündeme geldi.

''BENİ DE BİTİRDİN KENDİNİ DE''

Dava dosyasına giren yazışmalarda Reza Zarrab’ın “Beni de bitirdin kendini de” diye sitem ettiği Hadise, “Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma” dediği öğrenildi.

EL ELE FOTOĞRAFLARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Hadise’nin “Resim de varmış” diyerek Reza Zarrab’ı uyardığı ve ikisini Amerika’da sahilde el ele yürürken gösteren fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi.

 

 NE OLMUŞTU?

Ebru Gündeş, 11 yıl evli kaldığı Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmıştı. Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söylemişti. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını söylemişti. İddiaya göre, Hadise ile Reza Zarrab, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu öne sürüldü. Hadise, Amerika’dan dönerken dünyaca ünlü markalardan kıyafetlerin fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu kıyafetlerin şarkıcıya Reza Zarrab tarafından hediye edildiği konuşulmuştu.

Hadise hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden yanıt vermişti: ''Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empati ile yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla.''

Hürriyet yazarı Orkun Ün, Ebru Gündeş'in Hadise ile Reza Zarrab ilişkisini falcıdan öğrendiğini yazmıştı. Ün, bu ilişkiyi üç ismin de falcısı olan bir kadının açığa çıkardığını öne sürmüştü: "Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yıllardır falına bakan biri var. O kadın bir gün Reza Zarrab’ın davetiyle fal bakmak için Miami’ye gidiyor. Ve o son gidişinde Zarrab’ın evinde ‘Hadise’ ile karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor ama gizemli falcı İstanbul’a döner dönmez Ebru Gündeş tarafından ‘sıkıştırılıyor’. Ebru Gündeş’in ısrarlarına dayanamayan falcı her şeyi anlatıyor ve Hadise ile Reza Zarrab ilişkisinden böylece Ebru Gündeş emin oluyor. Çünkü Hadise ile Gündeş’in dostlukları çok eskiye dayanıyor. Hem eşi hem de arkadaşı tarafından aldatılan Ebru Gündeş’in canını sıkan bir başka durum ise kızı Alara’nın Hadise hayranlığı."

Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen dava sonunda Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanmasına hükmedildi. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara'nın velayeti Ebru Gündeş'e verildi.

 

 

 

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise'nin mesajlaşmaları ifşa oldu: ''Beni de yaktın kendini de'' ile ilgili etiketler Reza Zarrab Ebru Gündeş Hadise dava WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.