EBA neden açılmıyor? EBA sistemi çöktü mü, neden giremiyorum?

EBA çöktü mü sorusu 18 Temmuz tarihinde bir kez daha gündeme geldi. Eğitim Bilişim Ağı üzerinden öğrenci ve velilerin bilgi alışverişinde bulunduğu EBA sistemine an itibarı ile ulaşılamıyor. Peki, EBA neden açılmıyor?

Pazartesi gününde EBA sistemine ulaşamayan öğrenciler ve veliler EBA çöktü mü sorusunun yanıtını arıyor. 18 Temmuz tarihinde saat 12.00’dan bu yana EBA sistemine ulaşılamadığı belirtiliyor. EBA sisteminde yaşanan sorun nedeniyle öğrenciler ve veliler EBA’ya neden giremiyorum sorusuna cevap arıyor.

EBA Çöktü Mü, EBA Neden Açılmıyor?

18 Temmuz Pazartesi gününde EBA sisteminin çöktüğü sosyal medyada dile getiriliyor. An itibarı ile öğrenciler ve veliler EBA sistemine ulaşamazken konu hakkında açıklamanın ilerleyen saatlerde verilmesi bekleniyor.

EBA Nedir?

Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir. Öğretmen ve öğrencilerin FATİH Projesi kapsamında ihtiyaç duydukları ders materyallerini çevrimiçi olarak sunmaktadır. Eğitime yardımcı olacak içerikler genel ağ üzerinden hizmet veren eba.gov.tr sitesinde kategorik şekilde yüklenmektedir. Türkiye'deki tüm öğrenci ve öğretmenlerin çevrimiçi ortamda ders içeriklerine ulaşmasını sağlamaktadır.

EBA neden açılmıyor? EBA sistemi çöktü mü, neden giremiyorum? ile ilgili etiketler eba eğitim bilişim ağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.