E-YDS sınav ücreti ne kadar 2023? Nasıl başvuru yapılır?

ÖSYM tarafından belirli dönemlerde uygulanan e-YDS sınavı başvuru süreci başladı. Sınava girecek adaylar, e-YDS sınavına nasıl başvuru yapılacağını ve sınav ücretini büyük bir merakla araştırmaya başladı. Peki, e-YDS başvurusu nasıl yapılır? Sınav ücreti ne kadar? Ayrıntılar haberimizde...

ÖSYM tarafından her yıl, yüksek lisans ve doktora süreçlerinin yanı sıra, akademik kadrolara başvurularda adayların puanlarını kullanabileceği sınavlar düzenleniyor. e-YDS sınav başvurularının başlamasıyla birlikte nasıl başvuru yapılacağı ve sınav ücreti araştırılmaya başlandı. Peki e-YDS başvurusu nasıl yapılır? Sınav ücreti ne kadar 2023? İşte detaylar...

E-YDS sınav ücreti ne kadar 2023? Nasıl başvuru yapılır?

e-YDS SINAVI NE ZAMAN 2023?

e-YDS 2021/13 İngilizce alanında, 10 Haziran 2023 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak olup sınav cevaplama süresi 180 dakikadır. 

e-YDS SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

2023 e-YDS başvuru ücreti 590,00 TL'dir

e-YDS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Sınava başvuru süreci, 23 Mayıs 2023 – 01 Haziran 2023 tarihleri arasında olup adaylar, başvurularını ÖSYM’nin https://odeme.osym.gov.tr internet adresinden tamamlamaları gerekecek. 

E-YDS sınav ücreti ne kadar 2023? Nasıl başvuru yapılır? ile ilgili etiketler e-YDS ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.