E okul karne notu öğrenme! Takdir teşekkür kaç puanla alınır, nereden bakılır?

E Okul sistemi üzerinden karne notu öğrenme için öğrenciler ve veliler sorgulamalarına devam etmekte. Milli Eğitim Bakanlığı karne sorgulama işlemleri E Okul sistemi ile gerçekleştirilmekte. Peki, takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, nereden bakılır?

E Okul sistemi üzerinden karneler, öğrenciler ve veliler tarafından görüntülenmeye açıldı. 22 Ocak Cuma gününde ilk dönemin sonra ermesinin hemen ardından takdir teşekkür belgeleri de gündeme geldi. Uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreç içerisinde karne notlarına erişmek isteyen öğrenciler ve veliler birkaç adımda bu işlemlerini gerçekleştirebilmekte.

E OKUL TAKDİR TEŞEKKÜR NEREDEN BAKILIR?

İlk olarak E Okul sistemine giriş yapılır. Giriş yapıldıktan hemen sonra ekranın sol alt köşesinde bulunan E Karne alanına tıklanılır. Eğer tarayıcınızda aktif halde Pop-Up engelleyiciniz varsa bunları kapatmanız gerekmektedir. Bu alanın ardından E Karne alanına yeniden giriş yapabilirsiniz. E Karneden takdir teşekkür belgelerini görüntüleyebilirsiniz.

E okul karne notu öğrenme! Takdir teşekkür kaç puanla alınır, nereden bakılır?

TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Takdir teşekkür hesaplama işlemleri E Okul sistemi üzerinden de yapılabilmektedir. Not ortalaması, 1. yazılı puanının 2. ve varsa 3. yazılı puanı ile toplanmasının hemen ardından toplam yazılı sayısına bölünmesi sonrasında ortaya çıkmaktadır. Bu tüm dersler için bu işlemi gerçekleştiren öğrenciler, ders başına çıkan not ortalamalarının hepsini toplar. Toplanılan not ortalaması o dönem kaç ders aldıysa ona bölünür.

E KARNE NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Öğrencilere internet üzerinden verilen E Karne, pandemi süreci içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın E Okul sistemi üzerinden paylaşılacaktır. Tüm öğrenciler karnelerini "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabileceklerdir. Öğrenciler bunun yanında "takdir ve teşekkür" belgelerine de bu sistem üzerinden görüntüleyebilecekler.

E okul karne notu öğrenme! Takdir teşekkür kaç puanla alınır, nereden bakılır? ile ilgili etiketler e-Okul takdir teşekkür puan hesaplama e karne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.