Düzensiz göçe geçit yok: Yakalanan 272 Afgan daha sınır dışı edildi!

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda yakalanan 272 Afgan uyruklu şahıs, İstanbul’dan kalkan uçaklarla ülkelerine gönderildi. Aralarında, 22 Mayıs'ta kapalı kasa araçtan kaçarken görüntüleri sosyal medya ve basına yansıyan düzensiz göçmenler de var.

Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezi'nde işlemleri tamamlanan 400 düzensiz göçmenden 272'si, Afganistan'a gönderilmek üzere jandarma eşliğinde valilik koordinesinde otobüslerle İstanbul Havalimanı’na getirildi.

SOSYAL MEDYADA YAYILAN GÖRÜNTÜLERDEKİLER ÜLKELERİNE GÖNDERİLDİ

AA'nın haberine göre; aralarında 22 Mayıs'ta kapalı kasa araçtan kaçarken görüntüleri sosyal medya ve basına yansıyan düzensiz göçmenlerin de bulunduğu kişiler 2 ayrı uçakla Afganistan’a gönderildi.

128 düzensiz göçmen ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a intikal ettirilecek.

Düzensiz göçe geçit yok: Yakalanan 272 Afgan daha sınır dışı edildi!

Düzensiz göçe geçit yok: Yakalanan 272 Afgan daha sınır dışı edildi! - Resim : 2

 

 

Düzensiz göçe geçit yok: Yakalanan 272 Afgan daha sınır dışı edildi! ile ilgili etiketler Kocaeli göçmen uçak Türkiye Afganistan düzensiz göçmen afgan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.