Dünyayla Benim Aramda ne zaman çıkıyor? Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Disney Plus Türkiye'nin yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda için geri sayım başlamış durumda. Başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi ne zaman çıkıyor, oyuncuları kimler ve konusu nedir

Dünyayla Benim Aramda dizisi ile ilgili araştırmalar başlamış durumda. Disney Plus'ın yeni Türk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizinin oyuncuları, konusu ve ne zaman göstereceği ile ilgili bilgileri bir araya getirdik...

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Disney Plus'tan yapılan açıklamaya göre Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU NEDİR?

Dünyayla Benim Aramda', büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

Dünyayla Benim Aramda ne zaman, hangi platformda ve nerede yayınlanacak? Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

Dünyayla Benim Aramda ne zaman, hangi platformda ve nerede yayınlanacak? Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

Dünyayla Benim Aramda ne zaman çıkıyor? Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler dünyayla benim aramda konusu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.