Dünya'nın en iyisi Real Madrid! İşte maçın özeti ve golleri

Real Madrid, Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta Kashima Antlers'i 4-2 yenerek FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu oldu.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Real Madrid ile Japonya takımı Kashima Antlers karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere biten maçı İspanyol devi uzatmalarda 4-2 kazandı. Cristiano Ronaldo ise hat-trick yaparak yıldızlaştı.

Real Madrid'in golleri 9. dakikada Karim Benzema, 60, 97 ve 104. dakikalarda Cristiano Ronaldo atarken Kashima'nın golleri 44 ve 52. dakikalarda Gaku Shibasaki'den geldi.

Bu sonucun ardından Zinedine Zidane ile yenilmezlik serisini 37 maça çıkartan Real Madrid FIFA Dünya Kulüpler şampiyonu oldu.

MAÇ ÖZETİ

Dünya'nın en iyisi Real Madrid! İşte maçın özeti ve golleri ile ilgili etiketler Real Madrid Cristiano Ronaldo FIFA Dünya Kulüpler Kupası Kashima Antlers maç özeti ve goller
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.