Dünyaca ünlü isim bebeğine Türk ismi koydu!

Dünyaca ünlü isim Halsey doğum yaptı. Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikte olan dünyaca ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Halsey-Alev Aydın çifti, 5 gün önce dünyaya gelen bebeklerine Ender Ridley ismini verdi.

İki yıldır Türk senarist Alev Aydın'la birlikte olan Macar asıllı ABD'li şarkıcı Halsey, bebeğini kucağını aldı. Bu mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Halsey, sevgilisi Alev Aydın'a aşk dolu bakışlarıyla da dikkat çekti.

 TÜRK İSMİ DE VERDİLER

Halsey-Alev Aydın çifti, 14 Temmuz'da dünyaya gelen bebeklerine Ender Ridley adını verdi.

Dünyaca ünlü isim bebeğine Türk ismi koydu!

"GÜCÜNÜ AŞKTAN ALMIŞ"

Halsey, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Müteşekkirim. En "nadir" ve iyi hissettiren doğum için. Gücünü aşktan almış" notunu düştü.

HALSEY HAKKINDA

Ashley Nicolette Frangipane 29 Eylül 1994'te Edison, New Jersey'de doğdu. Amerikalı şarkıcı, dansçı ve söz yazarı. Sahne adı olarak hem doğup büyüdüğü yer olan eyaletinde ismini hem de isminin anagramı olan Halsey'i kullanır. Şarkı yazmaya 17 yaşında başlamıştır. 2014'te Astralwerks adlı müzik şirketi ile bir anlaşma imzalayıp ilk EP'si olan Room 93'ü çıkardı. İlk albümü olan Badlands'da Room 93'ü takip ederek 2015 yılında piyasaya sürüldü.

 

 

Dünyaca ünlü isim bebeğine Türk ismi koydu! ile ilgili etiketler Bebek halsey alev aydın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.