Dünya şokta! 5 bin 700 km sonra aynı fotoğraf... İran'da koronavirüs 12 can daha aldı

Yeni koronavirüste dünya genelinde ölenlerin sayısı 3 bini aştı. İtalya ve İran'daki salgının boyutu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde İran sokakları Vuhan'da virüsün ilk çıktığı dönemlerdeki görüntüleri andırıyor. İran'dan gelen son dakika haberine göre koronavirüs nedeniyle 12 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 66'ya, vaka sayısı 1501'e yükseldi.

Yeni koronavirüste dünya genelinde ölenlerin sayısı 3 bini aştı. İran'daki salgının boyutu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde İran'da koruyucu maskeli bir adamın sokak ortasında yaşamını yitirmesi akıllara virüsün ortaya çıktığı ilk günlerdeki Vuhan sokaklarını getirdi. Çin'in Vuhan kentiyle, İran'ın Tahran kenti arasında ortalama 5 bin 700 kilometre mesafe var.

İRAN'DA ŞOK! KORONAVİRÜS 12 CAN DAHA ALDI

İran'da koronavirüs nedeniyle 12 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 66'ya, vaka sayısı 1501'e yükseldi.

DÜNYA GENELİNDE 88 BİN 400 İNSANA BULAŞTI

Çin'in Vuhan şehrinde aralık ayında ortaya çıktığı andan bu yana ölümcül virüs dünya genelinde 88 bin 400 insana bulaştı.

Dünya şokta! 5 bin 700 km sonra aynı fotoğraf... İran'da koronavirüs 12 can daha aldı

Vakaların ve ölümlerin büyük çoğunluğu Çin'in Vuhan'ın başkent olduğu Hubei eyaletinde meydana geldi.

Tüm ulaşım kısıtlamaları, kitlesel karantinalar ve acil durum önlemlerine rağmen virüs hiç durmadan yayılmaya devam ediyor.

Dünya şokta! 5 bin 700 km sonra aynı fotoğraf... İran'da koronavirüs 12 can daha aldı - Resim : 2

Virüs Antartika hariç bütün kıtalara yayıldı, İtalya ve İran'daki salgının geldiği tehlikeli boyut diğer ülkeleri de alarma geçirmiş vaziyette.

Dünya şokta! 5 bin 700 km sonra aynı fotoğraf... İran'da koronavirüs 12 can daha aldı ile ilgili etiketler Vuhan Çin İran Koronavirüsü corona virüsü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.