Dünya futbol kamuoyu bu olayla çalkalanıyor! Dani Alves intihar mı etti? Avukatından açıklama geldi

Tecavüzden tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı eski futbolcunun hapiste intihar ettiği ve hayatını kaybettiği iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki, Dani Alves intihar mı etti, öldü mü? İşte şok detaylar.

Gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve çıktığı mahkemede yargılandıktan sonra 4.5 yıl hapis cezası alan eski futbolcu Dani Alves hakkında olay bir iddia gündeme geldi.

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI

Brezilyalı eski futbolcunun kaldığı hapiste intihar ettiği ve hayatını kaybettiği iddia edildi.

"DANI ALVES HAYATINI KAYBETTİ"

Brezilyalı bir gazeteci olan Paulo Albuquerque'nin iddiasına göre; Brezilyalı Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği ve hayatını kaybettiği ifade edildi.

DANI ALVES ÖLDÜ MÜ?

Tutuklu halde cezaevinde bulunan Dani Alves'in intihar ettiği ileri sürüldü. Sosyal medyada dünya gündemine oturan iddianın ardından oyuncunun avukatından açıklama geldi.

AVUKATI İDDİALARI YALANLADI

Cinsel saldırı suçundan cezaevinde bulunan eski futbolcu Dani Alves'in avukatı, Alves hakkında ortaya atılan intihar iddialarını yalanladı ve oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

DANİ ALVES SUÇU NEYDİ?

Barselona İl Mahkemesi, bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan ve hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Alves'i, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin avro para cezasına çarptırdı.

Dünya futbol kamuoyu bu olayla çalkalanıyor! Dani Alves intihar mı etti? Avukatından açıklama geldi ile ilgili etiketler Dani Alves
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.