Dünya basını Gülşen'i konuşuyor! "Türkiye'nin Madonnası" olarak tanımlayıp, İmam Hatiplilere yönelik sözlerini, "Şaka" olarak değerlendirdiler!

Sahne aldığı bir mekanda İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen, dünya basınında da büyük yankı uyandırdı.

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayında bir konserinde İmam Hatip liselerinde okuyanlara yönelik sözleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında önceki akşam tutuklandı. Gülşen'le görüşen avukatı, şarkıcının son durumunu "Gülşen'in durumu gayet iyi. İlgilenen herkese teşekkür ediyor. Gayet güçlü. Kendisi açıklama metninde birilerini kırdıysam hepsinden özür dilerim dedi. Ben hukukçuyum bu neticenin böyle olmaması gerekiyor. Teknik takipler yapılıyor" ifadeleriyle aktardı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU, KULLANICILAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay sonrası birçok insan Gülşen'e tepki gösterirken, kimi insanlar da şarkıcının tutuklanmasının doğru olmadığı fikrini savundu.

DÜNYA BASINI "TÜRKİYE'NİN MADONNA'SI" OLARAK TANIMLADI

Öte yandan Gülşen'in tutuklanması haberi dünya basınında da kendine yer buldu. Independent'in haberine "Türkiye'nin Madonnası" olarak tanımlanan Gülşen'in, Türkiye'de birçok insanın eğitim gördüğü okulla ilgili sözleri nedeniyle tutuklandığı bilgisi paylaşıldı. Haberde ayrıca Gülşen'in özür açıklamasına da yer verildi.

Dünya basını Gülşen'i konuşuyor! "Türkiye'nin Madonnası" olarak tanımlayıp, İmam Hatiplilere yönelik sözlerini, "Şaka" olarak değerlendirdiler!

"İMAM HATİPLİLER HAKKINDA SÖYLEDİKLERİNİ 'ŞAKA' OLARAK DEĞERLENDİRDİLER"

The Guardian ise Gülşen'in tutuklanmasına ilişkin haberinde, şarkısının imam hatiplilerle ilgili bir şaka yaptığı bilgisini geçti. Şarkıcının bu şaka sonrasında 'insanları kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla tutuklandığı belirtildi. Metinde ayrıca siyasilerin tepki ve destek açıklamalarından, sosyal medyadaki yorumlardan ve Gülşen'in LGBT destekçisi olduğundan da bahsedildi.

Dünya basını Gülşen'i konuşuyor! "Türkiye'nin Madonnası" olarak tanımlayıp, İmam Hatiplilere yönelik sözlerini, "Şaka" olarak değerlendirdiler! - Resim : 2

 

Dünya basını Gülşen'i konuşuyor! "Türkiye'nin Madonnası" olarak tanımlayıp, İmam Hatiplilere yönelik sözlerini, "Şaka" olarak değerlendirdiler! ile ilgili etiketler Gülşen Madonna Türkiye cezaevi hapis
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.