Dün yarın olsaydı bugün Perşembe olurdu diyen bunu hangi gün söylemiştir?

Dün yarın olsaydı bugün Perşembe olurdu diyen bunu hangi gün söylemiştir bilmecesinin cevabı haberimizde. Bilmeceler, çoğu zaman zihni yoran akıl oyunları olarak karşımıza çıkmaktadır. Bazı zamanlarda bunlara pratik cevaplar vermekse oldukça zor olmaktadır.

Dün yarın olsaydı bugün Perşembe olurdu diyen bunu hangi gün söylemiştir bilmecesinin cevabı haberimizde. Bilmecelerin cevabını bulabilmek için, cümle içerisinde geçen ufak ipuçlarından faydalanmak gerekmektedir.

DÜN YARIN OLSAYDI BUGÜN PERŞEMBE OLURDU? BUGÜN HANGİ GÜNDÜR?

Dün Yarın Olsaydı Bugün Cumartesi Olurdu Diyen Biri Bunu Hangi Gün Söylemiştir Bilmecesinin Cevabı

Bu tarzdaki matematiksel bilmeceler basit bir eşitlikle çözülebilmektedir. Buna göre dün ile yarının arasında olduğu gibi cumartesi ile bu lafın söylendiği zaman arasında da 2 gün vardır. Yani, bunu pazartesi günü söylemiştir.

Dün yarın olsaydı bugün Perşembe olurdu diyen bunu hangi gün söylemiştir? ile ilgili etiketler Matematik dün yarın olsaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.