Şeyma Subaşı'ndan yüzük şov! Devasa tek taşını takipçilerinin gözüne soktu

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Kızı ile bir videosunu paylaşan Subaşı, sevgilisinin kendisine hediye ettiği iri taşlı yüzükle adea şov yaptı.

2017 yılında evlendiği ünlü televizyoncu Acın Ilıcalı'dan 1 yıl sonra boşanan Şeyma Subaşı, uzun zamandır birlikte olduğu Mohammed Alsaloussi ile ikinci evliliğini yapmaya hazırlanıyor. Fas'ın Marakeş şehrinde nikah masasına oturacağı konuşulan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda gündeme geldi.

şeyma subaşı - meedo

YÜZÜĞÜNÜ KAMERAYA GÖSTERDİ


Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile çekilen bir videosunu Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı. Videoda Melisa ile Şeyma Subaşı'nın yaptığı bardak süsleme işleminden çok Subaşı'nın düşman çatlatan iri yüzüğü dikkat çekti.


Şeyma Subaşı, sevgilisinin kendisine aldığı tek taşı takipçilerine gösterdi. Ünlü fenomen deyim yerindeyse yüzüğü takipçilerinin gözüne soktu. Şeyma Subaşı'nın yüzüğünü gösterdiği anlar sosyal medyada gündem olurken, ünlü fenomen için 'görgüsüzlük', 'yüzüğü göstermek için videoçekmiş', 'kızını bahane etmeseydin yüzük için' yorumları yapıldı.

İşte Şeyma Subaşı'nın yüzüğü...

Şeyma Subaşı'ndan yüzük şov! Devasa tek taşını takipçilerinin gözüne soktu - Resim : 3

Şeyma Subaşı'ndan yüzük şov! Devasa tek taşını takipçilerinin gözüne soktu - Resim : 4

Şeyma Subaşı'ndan yüzük şov! Devasa tek taşını takipçilerinin gözüne soktu - Resim : 5

 

Şeyma Subaşı'ndan yüzük şov! Devasa tek taşını takipçilerinin gözüne soktu ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.